goes píše:Pak vzime, kdyz jede podalnici a nemas vyhrivane to pod steraci nedelaji se ti pri aerosolu a mrazu ty lodove hroudy na steracich apod. detaily.
Jo, tohle má výborně řešený Fokál. Vyhřívaný sklo jako dobrý, ale končí to kousek nad stěračema, takže když jsou ty zimní sračky, tak se mi ty stěrače stejně obalí ledem a já musím každých cca 20km zastavovat a omlátit to dolů. Na druhou stranu mě tohle potká řekněme 4-5x za zimu, takže to není nic hroznýho a dá se to přežít
... podle informací deníku Aktuálně.cz půjde o novou generaci VW Passat, dále o Opel Insignia OPC a také Volvo S 60/V60. Čtvrtou nabídkou jsou opět Volkswageny Passat, s nimiž jde do soutěže také jeden z tuzemských dealerů značky.
Kéž by to byla Insignia, ta jde poznat na kilometry daleko, ale nebyl jeden z požadavků náhodou atmosferický motor? To je to potom opět jasné jak facka...
Tak nikdo snad nepochybuje o tom, že to výběrové řízení je psané na míru pro Passaty. Jako já nepochybuju, že to jsou dobrá auta, ale kdybych si mohl vybrat, zvolil bych BMW.
btw. i Passaty R36 jdou na první pohled rozeznat od obyčejných Passatů.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
tak nejnovější R jsem ještě neviděl, u předchozích modelů to šlo rozeznat celkem dobře
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
ultima ratio píše:V zimě úplně normálka, máš boty od sněhu, v autě to roztaje, zaparkuješ, odejdeš na půlhodinu na přestávku a když přijdeš, tak je zamlženo. To samé, když necháš to auto někde stát a jen pozoruješ dalekohledem ostatní auta, jestli mají dálniční známky, to samé, když jen odstavíš auto a necháš spuštěnou automatickou detekci RZ u projíždějících vozidel, a automatickou kontrolu, jestli nejsou v pátrání. Těch příkladů by bylo fakt hodně, můžeš mít sice celý den a celou noc spuštěn motor a klimu, ale vyhřívané čelní sklo tě vyjde prostě při takovém provozu levněji. To auto je 24 hodin denně ve službě a to i když stojí.
Tak mne funguje na Passate vyhrievane celne sklo len pri zapnutom motore a zapnutom kureni, takze motor musi byt tak ci tak zapnuty...