Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: Hon na piráty

Příspěvek od Jacík »

goes píše:Pak vzime, kdyz jede podalnici a nemas vyhrivane to pod steraci nedelaji se ti pri aerosolu a mrazu ty lodove hroudy na steracich apod. detaily.
Jo, tohle má výborně řešený Fokál. Vyhřívaný sklo jako dobrý, ale končí to kousek nad stěračema, takže když jsou ty zimní sračky, tak se mi ty stěrače stejně obalí ledem a já musím každých cca 20km zastavovat a omlátit to dolů. Na druhou stranu mě tohle potká řekněme 4-5x za zimu, takže to není nic hroznýho a dá se to přežít :-)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tos jeste nejezdil v Altee...sice vyhrivany A sloupek, ale prakticky se to uz pri malem mnozstvi snehu ucpalo a cele sterace byly k hownu :-(
250kW
195kW
100kW
balance
Autoškolák

Příspěvek od balance »

... podle informací deníku Aktuálně.cz půjde o novou generaci VW Passat, dále o Opel Insignia OPC a také Volvo S 60/V60. Čtvrtou nabídkou jsou opět Volkswageny Passat, s nimiž jde do soutěže také jeden z tuzemských dealerů značky.

http://auto.aktualne.centrum.cz/clanek.phtml?id=721466
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

Kéž by to byla Insignia, ta jde poznat na kilometry daleko, ale nebyl jeden z požadavků náhodou atmosferický motor? To je to potom opět jasné jak facka...
Ain´t nobody got time for that
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

Tak nikdo snad nepochybuje o tom, že to výběrové řízení je psané na míru pro Passaty. Jako já nepochybuju, že to jsou dobrá auta, ale kdybych si mohl vybrat, zvolil bych BMW.

btw. i Passaty R36 jdou na první pohled rozeznat od obyčejných Passatů.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Akorát že u B7 to už nepoznáš,že tam je V6. B-)
Bez bodů
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

tak nejnovější R jsem ještě neviděl, u předchozích modelů to šlo rozeznat celkem dobře
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Ono u B7 žádné R není.Ta byla jenom u B6,takže tady to bude v normálním passatu.
Bez bodů
Slawall
Mistr volantu

Příspěvek od Slawall »

bloody cardinal píše:tak nejnovější R jsem ještě neviděl, u předchozích modelů to šlo rozeznat celkem dobře
Nj, ale když jsou tak blízko, že to rozeznáš, tak jsi už dávno změřený. :-)
2.016V 99kW
eMJe
Pan Řidič

Příspěvek od eMJe »

ultima ratio píše:V zimě úplně normálka, máš boty od sněhu, v autě to roztaje, zaparkuješ, odejdeš na půlhodinu na přestávku a když přijdeš, tak je zamlženo. To samé, když necháš to auto někde stát a jen pozoruješ dalekohledem ostatní auta, jestli mají dálniční známky, to samé, když jen odstavíš auto a necháš spuštěnou automatickou detekci RZ u projíždějících vozidel, a automatickou kontrolu, jestli nejsou v pátrání. Těch příkladů by bylo fakt hodně, můžeš mít sice celý den a celou noc spuštěn motor a klimu, ale vyhřívané čelní sklo tě vyjde prostě při takovém provozu levněji. To auto je 24 hodin denně ve službě a to i když stojí.
Tak mne funguje na Passate vyhrievane celne sklo len pri zapnutom motore a zapnutom kureni, takze motor musi byt tak ci tak zapnuty...
Odpovědět