Jo, tohle má výborně řešený Fokál. Vyhřívaný sklo jako dobrý, ale končí to kousek nad stěračema, takže když jsou ty zimní sračky, tak se mi ty stěrače stejně obalí ledem a já musím každých cca 20km zastavovat a omlátit to dolů. Na druhou stranu mě tohle potká řekněme 4-5x za zimu, takže to není nic hroznýho a dá se to přežítgoes píše:Pak vzime, kdyz jede podalnici a nemas vyhrivane to pod steraci nedelaji se ti pri aerosolu a mrazu ty lodove hroudy na steracich apod. detaily.
Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tos jeste nejezdil v Altee...sice vyhrivany A sloupek, ale prakticky se to uz pri malem mnozstvi snehu ucpalo a cele sterace byly k hownu 
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
... podle informací deníku Aktuálně.cz půjde o novou generaci VW Passat, dále o Opel Insignia OPC a také Volvo S 60/V60. Čtvrtou nabídkou jsou opět Volkswageny Passat, s nimiž jde do soutěže také jeden z tuzemských dealerů značky.
http://auto.aktualne.centrum.cz/clanek.phtml?id=721466
http://auto.aktualne.centrum.cz/clanek.phtml?id=721466
Kéž by to byla Insignia, ta jde poznat na kilometry daleko, ale nebyl jeden z požadavků náhodou atmosferický motor? To je to potom opět jasné jak facka...
Ain´t nobody got time for that
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tak nikdo snad nepochybuje o tom, že to výběrové řízení je psané na míru pro Passaty. Jako já nepochybuju, že to jsou dobrá auta, ale kdybych si mohl vybrat, zvolil bych BMW.
btw. i Passaty R36 jdou na první pohled rozeznat od obyčejných Passatů.
btw. i Passaty R36 jdou na první pohled rozeznat od obyčejných Passatů.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
tak nejnovější R jsem ještě neviděl, u předchozích modelů to šlo rozeznat celkem dobře
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
Ono u B7 žádné R není.Ta byla jenom u B6,takže tady to bude v normálním passatu.
Bez bodů
Nj, ale když jsou tak blízko, že to rozeznáš, tak jsi už dávno změřený.bloody cardinal píše:tak nejnovější R jsem ještě neviděl, u předchozích modelů to šlo rozeznat celkem dobře
2.016V 99kW
Tak mne funguje na Passate vyhrievane celne sklo len pri zapnutom motore a zapnutom kureni, takze motor musi byt tak ci tak zapnuty...ultima ratio píše:V zimě úplně normálka, máš boty od sněhu, v autě to roztaje, zaparkuješ, odejdeš na půlhodinu na přestávku a když přijdeš, tak je zamlženo. To samé, když necháš to auto někde stát a jen pozoruješ dalekohledem ostatní auta, jestli mají dálniční známky, to samé, když jen odstavíš auto a necháš spuštěnou automatickou detekci RZ u projíždějících vozidel, a automatickou kontrolu, jestli nejsou v pátrání. Těch příkladů by bylo fakt hodně, můžeš mít sice celý den a celou noc spuštěn motor a klimu, ale vyhřívané čelní sklo tě vyjde prostě při takovém provozu levněji. To auto je 24 hodin denně ve službě a to i když stojí.