i4 40e M-Sport mám ve výběru, ale leasingovka ho nacenila skoro na dvojnásobek Superbu iV při skoro stejné pořizovací ceně. Očividně se hodně bojí ztráty hodnoty. C300e, 330e a A5 e-hybrid mají v podstatě nepoužitelný kufr velikosti Fabie.
Dlouhé trasy jsou obvykle 400+ s obtížným nabíjením v cílové destinaci (dál než 100m od vchodu), občas Balkán, kde je nabíjení obtížné, ale s tím bych se asi uměl poprat.
Superb IV. gen
Re: Superb IV. gen
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Re: Superb IV. gen
Crazy. Přitom se ztrátou hodnoty to bude naopak a servis by měl být u i4 taky levnější.
Za mě je v pohodě i těch 400+, jen to prostě znamená nutnost rychlonabíjet, co poleze do nákladů. Ale tipuju, že on ani Sup plug in s 6° při vyšších rychlostech nebude nic moc co do spotřeby (nebo dojezdu s 45L nádrží). Ale srovnávat rychlost tankování s nabíjením nechci.
Za mě je v pohodě i těch 400+, jen to prostě znamená nutnost rychlonabíjet, co poleze do nákladů. Ale tipuju, že on ani Sup plug in s 6° při vyšších rychlostech nebude nic moc co do spotřeby (nebo dojezdu s 45L nádrží). Ale srovnávat rychlost tankování s nabíjením nechci.