Nikam psát nebudu, Alusil sa opravit IMHO nedá (věřím temu odkazovanému videju) a umírá mezi 200 a 300 kkm, já mám 240 a proto umíra. Určitě. Už mi jednou jeden v 255k umřel.
Generálkovat tenhle N52 taky nebudu (viz výše). Nechám ho dožít a paxe uvidí co dál.
A proto achymistím: Právě sem do něj nalil Metabond Old Machine a uvidím, esli sa něco (zázrak?) stane (rači ale nečekám nic, teda jo, čekám že fpondělí - má být mínus 22 - nenastartuju).
@911: Budu se opakovat - já už nic jiného nechcu, moje obě N52 dožijou se mnou.
BMW Divize
Re: BMW Divize
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Navážu na předchozí post, bohužel zas eeee (a to hned 2x) konstantováním na základě gůglení a mailové komunikace s nima:
Našel sem (jedinou) nabídku na OPRAVDU NOVÝ NEPOUŽITÝ N52B30 vhodný pro brambora2, ale za nehorázný penys (ca 16k EUR + drahá doprava overseas) = to teda taky ne, i dyž by to bylo 100% rešení k mé plné spokojenosti. A paq taky jedno zklamání: Našel sem v Říši ingzeráth "neue N52B30" (bavaria.de) za rozumných necelých 5k EUR, po komunikaci (Ich sprache ganz nicht Deutsch) s nima ale z nich (neochotně) vylezlo, že je to repas blok s novýma vřitnostama = pro mě na základě 3x blé-zkušenosti s repas N53 taky určitě nogo.
Takže asitak, prozatím ne moc úspěch v hledání. Ale třeba sa stane zázrak, Old Engine z umirájícího N52 udělá zase alusilového mladíka a najede další desítky/stovky tysyc km...
Našel sem (jedinou) nabídku na OPRAVDU NOVÝ NEPOUŽITÝ N52B30 vhodný pro brambora2, ale za nehorázný penys (ca 16k EUR + drahá doprava overseas) = to teda taky ne, i dyž by to bylo 100% rešení k mé plné spokojenosti. A paq taky jedno zklamání: Našel sem v Říši ingzeráth "neue N52B30" (bavaria.de) za rozumných necelých 5k EUR, po komunikaci (Ich sprache ganz nicht Deutsch) s nima ale z nich (neochotně) vylezlo, že je to repas blok s novýma vřitnostama = pro mě na základě 3x blé-zkušenosti s repas N53 taky určitě nogo.
Takže asitak, prozatím ne moc úspěch v hledání. Ale třeba sa stane zázrak, Old Engine z umirájícího N52 udělá zase alusilového mladíka a najede další desítky/stovky tysyc km...
V tomhle kontextu mě fascinuje že nové V8 americké provenience stojí klidně pod 10 000 USD a jde koupit na eshopu Fordu nebo Chevroletu.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Současné US V8, zatímco já psal o "muzeálním" baworském R6. Proto (asi) ta cenoffka.