jinak vim o naprosto nenormalni konfiguraci full total palba Combi RS TDI DSG barva bila objednano nekdy v breznu dodano zacatkem července a bez tlačenky, takže ti asi sháněj švihadla
Nejsem zrovna velkej psavec, ale tady musím reagovat, protože jsem se pěkně zasmálkony píše:Normalni kombinace RS tsi,manual,liftback. dodani 2 mesice. Nenormalni kombinace RS tdi,manual,combi. dodani 7 mesicu.
Nenormalni mi tak maximalne prijde ta dodaci propast mezi tsi a tdi !!
Presto (Brus) ti gratuluji k tve NORMALNI verzi a k 2 mesicni dodaci dobe. Ono mozna zacas poznas ze lejt 10litru na sto normalni kombinace zdaleka neni.Proto jsem volil TDI abych se nebal na to slapnout a jezdil max. do 7 litru!!
Pokud někdo jezdí s RS TSI trvale za 13, tak s tím jezdí buď jako naprostý dobytek nebo jako naprostý dement (nebo obojí). Takové průměrné spotřeby se nedá dosáhnout ani docela rychlou jízdou. Leda že by furt jezdil po prázdné dálnici v noci tak 200+ nebo si okresky pletl s RZ.kony píše:Ok.Souhlasim.Presto nenormalni kombinaci na rs jsem vzal z duvodu vetsiho najezdu km.Normalni kombinace jsem se bal z duvodu odlisnych nazoru na spotrebu.Jeden to dava do 7 druhej nema problem jezdit za 13.Otazka zni,jestli by lll rso melo takovej uspech pokud by bylo pouze v TSI a jestli muze nosit nalepku ``Sportovni``.....RS jsem bral,ne pro sportovnost,ale proto ze je to hodne povedeny auto ze slusnou vybavou za ``prijatelny`` penize. Skoda v eleganci je o chlup levnejsi nez rso,tak volba byla jasna....
EL_XEL píše:Pokud někdo jezdí s RS TSI trvale za 13, tak s tím jezdí buď jako naprostý dobytek nebo jako naprostý dement (nebo obojí). Takové průměrné spotřeby se nedá dosáhnout ani docela rychlou jízdou. Leda že by furt jezdil po prázdné dálnici v noci tak 200+ nebo si okresky pletl s RZ.kony píše:Ok.Souhlasim.Presto nenormalni kombinaci na rs jsem vzal z duvodu vetsiho najezdu km.Normalni kombinace jsem se bal z duvodu odlisnych nazoru na spotrebu.Jeden to dava do 7 druhej nema problem jezdit za 13.Otazka zni,jestli by lll rso melo takovej uspech pokud by bylo pouze v TSI a jestli muze nosit nalepku ``Sportovni``.....RS jsem bral,ne pro sportovnost,ale proto ze je to hodne povedeny auto ze slusnou vybavou za ``prijatelny`` penize. Skoda v eleganci je o chlup levnejsi nez rso,tak volba byla jasna....