Telefonologie
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Telefonologie
Já ho měl, když vyšel na trh a tehdy jsem měl problém i s malinko nedolaďeným SW. Baterka je velký problém - při mém používání musel Nexus tak ve tři na nabíječku.
Navíc mi přišel do ruky již trošku velký.
Navíc mi přišel do ruky již trošku velký.
soon...
Nechám si poradit...Mám teď aktuálně SGS III a pořád přemýšlím,že je pro mě asi zbytečný,protože ho vůbec nevyužívám.A nebaví mě nabíjet ho každý den.Telefon používám hlavně na volání(20-50 min.denně),internet parkrát za den,mail synchronizaci každých 10 min,sms pár ks denně a pak občas na nějaký focení.Přemýšlím,zda se ho nezbavit v rámci rodiny a nepořídit si iPhone 4S? vydrží baterka třeba víkend při tomhle používání? Telefon nepoužívám na žádný hry a zábavu,na to mám iPad. Jde např.vložit soubor z Dropboxu nebo Google drive do přílohy v mailu? Synchronizace s G kalendářem je asi jednoduchá jako na iPadu ne? 

Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
Tady mas testy vydrze. http://blog.gsmarena.com/samsung-i9300- ... ow-it-did/ takze iphonem si asi moc nepolepsis. Mozna nejaky outdoor model vydrzi dyl.
třeba můj....
dyž moc nemluvím ani nesesemkuju, ale sem v oblasti, kde je silný GSM signál, tak i týden... na horách, kde je pokrytí na pikaču (a mobil se furt snaží přihlásit), tak 5...

dyž moc nemluvím ani nesesemkuju, ale sem v oblasti, kde je silný GSM signál, tak i týden... na horách, kde je pokrytí na pikaču (a mobil se furt snaží přihlásit), tak 5...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Při takovýmhle používání bych řekl, že budeš v sobotu večer (v noci) asi na 65%. Takže ano, baterka by ti měla vydržet víkend. Já osobně u svýho 4S pozoruju, že úbytek baterky je minimálnÍ v pohotovostním režimu, což by tvem používání mohla být výhoda oproti SGS.sune2009 píše:Nechám si poradit...Mám teď aktuálně SGS III a pořád přemýšlím,že je pro mě asi zbytečný,protože ho vůbec nevyužívám.A nebaví mě nabíjet ho každý den.Telefon používám hlavně na volání(20-50 min.denně),internet parkrát za den,mail synchronizaci každých 10 min,sms pár ks denně a pak občas na nějaký focení.Přemýšlím,zda se ho nezbavit v rámci rodiny a nepořídit si iPhone 4S? vydrží baterka třeba víkend při tomhle používání? Telefon nepoužívám na žádný hry a zábavu,na to mám iPad. Jde např.vložit soubor z Dropboxu nebo Google drive do přílohy v mailu? Synchronizace s G kalendářem je asi jednoduchá jako na iPadu ne?
Z google drive nevím, z dropboxu ano.
Ad google kalamdář - jo, stačí přidat mail účet.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
K funkcionalitě iPhonu: Co umí iPad, umí i iPhone. Ve zkratce. 
A k výdrži: Teď zrovna nemám ani nabíječku a přesto pořád nějak funguju. Je to zázračný stroj.

A k výdrži: Teď zrovna nemám ani nabíječku a přesto pořád nějak funguju. Je to zázračný stroj.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
skoro jako N9 

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

Fordem tam, vlakem zpátky!

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Když se někomu nezdá baterka SGS3 s ICS, tak po přechodu na JB bude teprve zklamán - tak o 15-20% vyšší spotřeba 
U SGS3 je také problém, že v místě se špatným pokrytím, jde baterka do kytek tak za 15h.

U SGS3 je také problém, že v místě se špatným pokrytím, jde baterka do kytek tak za 15h.
soon...
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Mně se nezdál celej SGS3, když jsem ho měl v ruce.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, mě taky ne...pak jsem si na něj docela zvyknul, ale iP5 je úúúplně jiná kávička.
soon...