Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Telefonologie

Příspěvek od řidičBOB »

Já ho měl, když vyšel na trh a tehdy jsem měl problém i s malinko nedolaďeným SW. Baterka je velký problém - při mém používání musel Nexus tak ve tři na nabíječku.
Navíc mi přišel do ruky již trošku velký.
soon...
sune2009
Řidič začátečník

Příspěvek od sune2009 »

Nechám si poradit...Mám teď aktuálně SGS III a pořád přemýšlím,že je pro mě asi zbytečný,protože ho vůbec nevyužívám.A nebaví mě nabíjet ho každý den.Telefon používám hlavně na volání(20-50 min.denně),internet parkrát za den,mail synchronizaci každých 10 min,sms pár ks denně a pak občas na nějaký focení.Přemýšlím,zda se ho nezbavit v rámci rodiny a nepořídit si iPhone 4S? vydrží baterka třeba víkend při tomhle používání? Telefon nepoužívám na žádný hry a zábavu,na to mám iPad. Jde např.vložit soubor z Dropboxu nebo Google drive do přílohy v mailu? Synchronizace s G kalendářem je asi jednoduchá jako na iPadu ne? :)
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Tady mas testy vydrze. http://blog.gsmarena.com/samsung-i9300- ... ow-it-did/ takze iphonem si asi moc nepolepsis. Mozna nejaky outdoor model vydrzi dyl.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

třeba můj.... :D

dyž moc nemluvím ani nesesemkuju, ale sem v oblasti, kde je silný GSM signál, tak i týden... na horách, kde je pokrytí na pikaču (a mobil se furt snaží přihlásit), tak 5...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
.Jelen.
Řidič začátečník

Příspěvek od .Jelen. »

sune2009 píše:Nechám si poradit...Mám teď aktuálně SGS III a pořád přemýšlím,že je pro mě asi zbytečný,protože ho vůbec nevyužívám.A nebaví mě nabíjet ho každý den.Telefon používám hlavně na volání(20-50 min.denně),internet parkrát za den,mail synchronizaci každých 10 min,sms pár ks denně a pak občas na nějaký focení.Přemýšlím,zda se ho nezbavit v rámci rodiny a nepořídit si iPhone 4S? vydrží baterka třeba víkend při tomhle používání? Telefon nepoužívám na žádný hry a zábavu,na to mám iPad. Jde např.vložit soubor z Dropboxu nebo Google drive do přílohy v mailu? Synchronizace s G kalendářem je asi jednoduchá jako na iPadu ne? :)
Při takovýmhle používání bych řekl, že budeš v sobotu večer (v noci) asi na 65%. Takže ano, baterka by ti měla vydržet víkend. Já osobně u svýho 4S pozoruju, že úbytek baterky je minimálnÍ v pohotovostním režimu, což by tvem používání mohla být výhoda oproti SGS.
Z google drive nevím, z dropboxu ano.
Ad google kalamdář - jo, stačí přidat mail účet.
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

K funkcionalitě iPhonu: Co umí iPad, umí i iPhone. Ve zkratce. :-)

A k výdrži: Teď zrovna nemám ani nabíječku a přesto pořád nějak funguju. Je to zázračný stroj.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

skoro jako N9 ;))
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Když se někomu nezdá baterka SGS3 s ICS, tak po přechodu na JB bude teprve zklamán - tak o 15-20% vyšší spotřeba :-(
U SGS3 je také problém, že v místě se špatným pokrytím, jde baterka do kytek tak za 15h.
soon...
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Mně se nezdál celej SGS3, když jsem ho měl v ruce.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No, mě taky ne...pak jsem si na něj docela zvyknul, ale iP5 je úúúplně jiná kávička.
soon...
Odpovědět