řidičBOB píše:To ale přece G9 také - viz Vaše auto - sice máte Outlander, ale zadní plocha je také velká.
A tvrdím někde, že AL G9 to nezvládne? Ale dopředu bych si jenom jedno čidlo nedal, přece jenom poměr měření předek vs. zadek je minimálně 10:1!
Navíc to jedno čidlo u mě je jenom z nouze ctnost, původně tam měl být plnohodnotný Quad, ale levorukému technikovi od Domanského "se tam 2 čidla nevešla".
řidičBOB píše:Nebo třeba o otevřené dveře nebo rovnou o střechu auta.
Ten soudruh inženýr se nám opět trochu do těch vlastních lží zamotal

Ano, to je pravda a nevidím tady žádné lži. Řešili jsme tu měření LIDARem ze stativu vs. měření z ruky a tam platí přesně to, co jsem psal předtím. Navíc jsem uváděl i případy, kdy je LIDAR na trojnožce a přece jej lze zavčasu detekovat i přenosným detektorem, ale taky jsem psal, že je to spíše výjimka než pravidlo. A už vůbec nemluvím o zahraničí, kde se často měří z ruky a na velkou vzdálenost a v takovém případě je úspěšnost detektoru řádové vyšší. Takže kde tady vidíte nějaké lži? Nebo jste jenom zase nepochopil text jako obvykle, ale přesto musíte něco napsat, abyste jste nevyšel z role všeználka a všudebýlka?
gebic píše:to snad montoval nějaký učeň?

A s tím jako někdo jezdí?

Ne, to montoval levoruký mechanik autorizovaného servisu Mitsubishi, protože jsem chtěl, aby se antiradar a rušička namontovaly na auto současně s ostatním příslušenstvím jako je alarm a Sherlog, ale bohužel to moc nezvládl, byť to 3x předělával. Napotřetí jsem na to již rezignoval a byť to nevypadá nejlépe, tak to funkční je a zbytek neřeším. Brzo to stejně vyměním za Stinger Laser, takže je to jedno.
Ale nedělejte ze sebe překvapeného blbečka, u vás na firmě jste to viděl již x-krát a několikrát jsme se o tom i osobně bavili.
řidičBOB píše:PL3 je na monopodu právě proto, že při měření se naklání směrem k měřenému objektu...je to tak popsáno v návodu na měření.
Tak když nepoznáte rozdíl mezi nakláněním směrem k objektu a šikmo do strany, a pokládáte umístění na nakloněném monopodu stejně stabilní jak na trojnožce, tak se asi opravdu nemáme o čem bavit.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz