Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od řidičBOB »

dobbs píše:Já mám tedy zkušenost takovou, že dostatečně stabilní je lidar i tehdy, když je obsluha jen bokem o něco opřená (zeď, strom, značka)...
Nebo třeba o otevřené dveře nebo rovnou o střechu auta.
Ten soudruh inženýr se nám opět trochu do těch vlastních lží zamotal :ymcowboy:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Obrázek

to snad montoval nějaký učeň? ^:)^ A s tím jako někdo jezdí? #-o
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:A Vy si myslíte, že je? Několik kg těžké zařízení, které máte upevněné na tyči, kterou ručně nakláníte a současně se snažíte zaměřit a změřit rychle jedoucí vozidlo? A takové použití srovnáváte se stabilitou LTI na trojnožce? :ympray:
Člověče, komentujte něco o čem máte alespoň páru! Když neznáte metodiku měření s PL3, tak raději mlčte - já vím, že jste neznalý trotl, ale ostatní to třeba ještě netuší.
PL3 je na monopodu právě proto, že při měření se naklání směrem k měřenému objektu...je to tak popsáno v návodu na měření. Takže odpověď zní: ano, PL3 na monopodu je srovnatelné podepření jako u LTI trojnožka.
Bože, Vy jste Hňup!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

gebic píše:to snad montoval nějaký učeň? ^:)^ A s tím jako někdo jezdí? #-o
No, to mu montovala asi ta firma, která provedla tisícem montáží, o kterých se jiným firmám ani ve snu nezdálo! Osobně: o takovéto montáži by se mi ani zdát nechtělo a montéra bych vlastnoručně utopil v hrnku kávy!!!
A ano, jezdí s tím prodejce Antiradary.cz, který nám nevzdělancům zde, rozdává rozumy!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Tak jak někdo s takovou montáží může něco prodávat? Přijít tam jako zákazník a toto mi někdo ukázat, tak okamžitě jdu pryč... =))

Ale jinak pěkný, díra vyříznutá přesně na čidlo a ani držák není moc vidět. :o3 Jdu si dát pivo,jelikož toto je na vodku, ale mám strach, aby tam nebyl methanol... :-$
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:To ale přece G9 také - viz Vaše auto - sice máte Outlander, ale zadní plocha je také velká.
A tvrdím někde, že AL G9 to nezvládne? Ale dopředu bych si jenom jedno čidlo nedal, přece jenom poměr měření předek vs. zadek je minimálně 10:1!

Navíc to jedno čidlo u mě je jenom z nouze ctnost, původně tam měl být plnohodnotný Quad, ale levorukému technikovi od Domanského "se tam 2 čidla nevešla".

řidičBOB píše:Nebo třeba o otevřené dveře nebo rovnou o střechu auta.
Ten soudruh inženýr se nám opět trochu do těch vlastních lží zamotal :ymcowboy:
Ano, to je pravda a nevidím tady žádné lži. Řešili jsme tu měření LIDARem ze stativu vs. měření z ruky a tam platí přesně to, co jsem psal předtím. Navíc jsem uváděl i případy, kdy je LIDAR na trojnožce a přece jej lze zavčasu detekovat i přenosným detektorem, ale taky jsem psal, že je to spíše výjimka než pravidlo. A už vůbec nemluvím o zahraničí, kde se často měří z ruky a na velkou vzdálenost a v takovém případě je úspěšnost detektoru řádové vyšší. Takže kde tady vidíte nějaké lži? Nebo jste jenom zase nepochopil text jako obvykle, ale přesto musíte něco napsat, abyste jste nevyšel z role všeználka a všudebýlka?

gebic píše:to snad montoval nějaký učeň? ^:)^ A s tím jako někdo jezdí? #-o
Ne, to montoval levoruký mechanik autorizovaného servisu Mitsubishi, protože jsem chtěl, aby se antiradar a rušička namontovaly na auto současně s ostatním příslušenstvím jako je alarm a Sherlog, ale bohužel to moc nezvládl, byť to 3x předělával. Napotřetí jsem na to již rezignoval a byť to nevypadá nejlépe, tak to funkční je a zbytek neřeším. Brzo to stejně vyměním za Stinger Laser, takže je to jedno.

Ale nedělejte ze sebe překvapeného blbečka, u vás na firmě jste to viděl již x-krát a několikrát jsme se o tom i osobně bavili.

řidičBOB píše:PL3 je na monopodu právě proto, že při měření se naklání směrem k měřenému objektu...je to tak popsáno v návodu na měření.
Tak když nepoznáte rozdíl mezi nakláněním směrem k objektu a šikmo do strany, a pokládáte umístění na nakloněném monopodu stejně stabilní jak na trojnožce, tak se asi opravdu nemáme o čem bavit.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Tak když nepoznáte rozdíl mezi nakláněním směrem k objektu a šikmo do strany, a pokládáte umístění na nakloněném monopodu stejně stabilní jak na trojnožce, tak se asi opravdu nemáme o čem bavit.
Asi nemáme, protože Vy dobře víte, že náklon do stran není zásadní...zásadní je, když se obsluze střese ruka...což monopod eliminuje ze 100%. Normálně bych řekl, že ze sebe děláte blbečka...ale ve Vašem případě to není pravda.

Kecy o tom, že lidar lze zavčas detekovat přenoskou, jsou v drtivé většině případů bohapustá lež. Všichni, kdo mají zkušenosti, to vědí. A víte to i Vy. Vy se navíc klidně přiznáte k tomu, že nejste schopen změřit ani auto bez aktivní ochrany... Tak nás ještě o něčem poučte, Vy chytráku.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

gebic píše:Ale jinak pěkný, díra vyříznutá přesně na čidlo a ani držák není moc vidět.
A proč bych to řešil u "homologovaného parkovacího asistentu"? Já nejsem zbabělec, jako někdo, kdo hned maže účty na Youtube a mění nick z gebiče na janatomam a MrVideazprovozu ve chvíli, když se o něj začnou zajímat novináři a TV.
řidičBOB píše:A ano, jezdí s tím prodejce Antiradary.cz, který nám nevzdělancům zde, rozdává rozumy!
Ano, na rozdíl od řidiče Boba, který stejně jako gebič maže účty na Youtube a mění nicky, jakmile se o něj začnou zajímat média. :D
Naposledy upravil(a) AntiRadary.cz dne sob 15 zář 17:57, celkem upraveno 1 x.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Ano, na rozdíl od řidiče Boba, který stejně jako gebič maže účty na Youtube a mění nicky, jakmile se o něj začnou zajímat média. :D
Zase lžete!
Jestli Vás to zajímá, tak jsem dokonce byl i na policii, jelikož jsem slyšel v TV, že autora videí hledají zeptat, zda mám podat nějaké vysvětlení a zda mne opravdu hledají. Nehledali a nic nechtěli.
YT videa a účet jsem smazal proto, že opakovaně můj kanál vykrádala TV NOVA a já neměl nejmenší zájem, pomáhat tomu hnoji k sebepropagaci na můj účet, když ani po mé opakované výzvě, nebyla TV NOVA schopna uvádět autora. Stejně tak jsem změnil nick na fóru, kde stálí uživatelé stejně věděli, protože příspěvky jsem si smazat nenechal. Po nějaké odmlce jsem se k němu opět vrátil.
Skryté montáže si lidé nechávají dělat proto, že třeba jezdí i do zemí, kde je takové zařízení zakázané i vlastnit a uvědomují si, že tamní policii žádná homologace zajímat nebude. Chápu ale, že člověka, který byl autem maximálně na poště v Tiskařské, je to k hovnu. A jen tak mimochodem - ta Vaše "provizorní" montáž trvá již několik let...a jaksi jste zapomněl, že jsme se o ní také bavili a důvod, proč jste si to nenechal předělat, byl jiný než ten, který tady teď uvádíte.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

Já bych si teda dovolil polemizovat s pokrytím celého GL jedním čidlem jakéhokoli "detektoru", protože GL mám a vím, že při šikovnosti obsluhy je proměřitelné i se 2 čidly...
Odpovědět