Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
sune2009
Řidič začátečník

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od sune2009 »

Tak jednak kvůli B7 a jednak kvůli OII s Ramerem v okolí HK jsem kupoval AR,takže jsem rád,že vím,že to funguje tak,že mám x sekund se přizpůsobit povolené rychlost a to i když je měřící auto v pohybu v protisměru.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Tak jestli ten MB GL s 1čidlem LI proměřují stejně tako jiní "profíci" a ruce se jim klepnu tak že s tím pořád třepou a paprsek jim létal furt přes "celou zadní část vozidla od výfuku až po střechu a od levého okraje až po pravý okraj" tak se nedivím...to by nedalo rychlost možná i bez rušicky... :-D ale vzít LTI UL pořádně do ruky nebo na stativ-to by bylo jiné!
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

Zabývají se tím x-let, LTI mají také x-let, montáží udělají asi víc než všechny ostatní firmy v ČR dohromady, ale VS ví lépe, co a jak umí!

Jináč včera jsem zase testoval porovnával LTI Ultralyte vs. TruSpeed a musím říci, že u TruSpeedu skoro nezáleží, jestli se měří z ruky nebo z pevného umístění, prakticky vždy změří auto skoro okamžitě. U LTI Ultralyte rychlost změření hodně záleží od pevné fixace LIDARU a při měření ruky má občas šanci i auto s jenom detektorem, pohotovým řidičem a dobrými brzdami.

A ať mě zase konkurence nenařkne, že si vymýšlím a testuji imitátorem, tak tady je mé vybavení, kterým jsem to testoval:

Obrázek
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
dobbs
Autoškolák

Příspěvek od dobbs »

AntiRadary.cz píše:U LTI Ultralyte rychlost změření hodně záleží od pevné fixace LIDARU a při měření ruky má občas šanci i auto s jenom detektorem, pohotovým řidičem a dobrými brzdami.
Kdy jste naposledy viděl ostré měření s LTI UL z ruky? :-?
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

AntiRadary.cz píše:Jináč včera jsem zase testoval porovnával LTI Ultralyte vs. TruSpeed a musím říci, že u TruSpeedu skoro nezáleží, jestli se měří z ruky nebo z pevného umístění, prakticky vždy změří auto skoro okamžitě. U LTI Ultralyte rychlost změření hodně záleží od pevné fixace LIDARU a při měření ruky má občas šanci i auto s jenom detektorem, pohotovým řidičem a dobrými brzdami. A ať mě zase konkurence nenařkne, že si vymýšlím a testuji imitátorem, tak tady je vybavení, kterým jsem to testoval: http://www.antiradary.cz/fotocache/gallery/LIDARY-s.jpg
Od koho je půjčený XRko vím, ale čí jsou ty druhý dva lidary? Jinak je jasný, že nový TruSpeed měří rychleji než (pravděpodobně) několik let starý LTI. Ale z ruky se v ČR téměř neměří. Takže podsouvat lidem naději, že mají s pasivním detektorem šanci proti laseru je nekorektní. Stejně tak jako že MB GL je nezměřitelný s jedním čidlem na zadek pokud nemá obsluha volšový ruce nebo neměří poprvé. Ale to všechno by jste měl po x-letech na trhu znát. A jestli to nevíte a pro takovouhle zkušenost si potřebujete zavolat do montážní firmy......
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Jediné s čím sem měl problémy a blbě se měřili z ruky tak byly motorkáři zepředu. Zezadu je značka a šlo to mnohem líp.
x2005-co já vím tak TS a LTI má ragamix-nebo jarko? Ty jejich stránky se mě pletou.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

dobbs píše:Kdy jste naposledy viděl ostré měření s LTI UL z ruky? :-?
Třeba tady a to dokonce v hlavní roli s jedním se zdejších přispěvatelů! :D

Ale párkrát jsem to viděl i na různých videích na YT z poslední doby, např. při měření z mostu a pod. Tady taky žádnou trojnožku nevidím.

x2005 píše:Od koho je půjčený XRko vím......
Já vím, že víte, ale o vlastní zkušenosti s ním se již nezmíníte, co? U Stingeru byste něco takového ovšem nezapomněl. ;)
x2005 píše:Ale to všechno by jste měl po x-letech na trhu znát. A jestli to nevíte a pro takovouhle zkušenost si potřebujete zavolat do montážní firmy......
Když jsem LI neměl v nabídce, tak s ním nemohu mít zkušenosti a rád se nechám poučit u někoho, kdo ty zkušenosti má.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
dobbs
Autoškolák

Příspěvek od dobbs »

AntiRadary.cz píše:

Ale párkrát jsem to viděl i na různých videích na YT z poslední doby, např. při měření z mostu a pod. Tady taky žádnou trojnožku nevidím.
V prvním případě nejde o ostré měření ale o hraní si s lidarem. Nebo snad pak zdejší přispěvatel rozdával pokuty? :-?
V druhém případě zase není LTI UL, ale PL3 :D

A moje otázka nezněla "kdy jste naposledy viděl VIDEO ostrého měření" :))
Naposledy upravil(a) dobbs dne čtv 13 zář 13:34, celkem upraveno 1 x.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Já viděl soudruha Vašuta anžto měřil tou pistolou z ruky sedíc ve svém zásahovém vozidle Škoda Oftavia na výjezdu u Auto Marek vedle Eroplánu. Ale nevím, co to má za pistoli, Glock to asi nebude...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

AntiRadary.cz píše:
To jsou zase prdy..... Mediální hvězda na slovenském mostě měřicí rychlost pro účel televizní reportáže má jakou relevanci s měřením rychlosti za účelem zajištění plynulosti a bezpečnosti silničního provozu v čechách?
AntiRadary.cz píše:Ale párkrát jsem to viděl i na různých videích na YT z poslední doby, např. při měření z mostu a pod. Tady taky žádnou trojnožku nevidím.
Ten PL3-DOK na video na Chlumecké je podle mě na monopodu. Tak totiž pražská dopravka s jejich PL3-DOK v měří téměř vždy. Ale třeba to měl v ruce, ten záznam není moc kvalitní.

AntiRadary.cz píše:
x2005 píše:Od koho je půjčený XRko vím......
Já vím, že víte, ale o vlastní zkušenosti s ním se již nezmíníte, co? U Stingeru byste něco takového ovšem nezapomněl.
Tak od koho je teda půjčený ten zbytek lidarů?

AntiRadary.cz píše:
x2005 píše:Ale to všechno by jste měl po x-letech na trhu znát. A jestli to nevíte a pro takovouhle zkušenost si potřebujete zavolat do montážní firmy......
Když jsem LI neměl v nabídce, tak s ním nemohu mít zkušenosti a rád se nechám poučit u někoho, kdo ty zkušenosti má.
Takže s LI nemáte teda žádný vlastní zkušenosti? No tak potom nemá smysl o tom diskutovat, že ano.
Odpovědět