Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Tak jednak kvůli B7 a jednak kvůli OII s Ramerem v okolí HK jsem kupoval AR,takže jsem rád,že vím,že to funguje tak,že mám x sekund se přizpůsobit povolené rychlost a to i když je měřící auto v pohybu v protisměru.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
Tak jestli ten MB GL s 1čidlem LI proměřují stejně tako jiní "profíci" a ruce se jim klepnu tak že s tím pořád třepou a paprsek jim létal furt přes "celou zadní část vozidla od výfuku až po střechu a od levého okraje až po pravý okraj" tak se nedivím...to by nedalo rychlost možná i bez rušicky...
ale vzít LTI UL pořádně do ruky nebo na stativ-to by bylo jiné!

PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Zabývají se tím x-let, LTI mají také x-let, montáží udělají asi víc než všechny ostatní firmy v ČR dohromady, ale VS ví lépe, co a jak umí!
Jináč včera jsem zase testoval porovnával LTI Ultralyte vs. TruSpeed a musím říci, že u TruSpeedu skoro nezáleží, jestli se měří z ruky nebo z pevného umístění, prakticky vždy změří auto skoro okamžitě. U LTI Ultralyte rychlost změření hodně záleží od pevné fixace LIDARU a při měření ruky má občas šanci i auto s jenom detektorem, pohotovým řidičem a dobrými brzdami.
A ať mě zase konkurence nenařkne, že si vymýšlím a testuji imitátorem, tak tady je mé vybavení, kterým jsem to testoval:

Jináč včera jsem zase testoval porovnával LTI Ultralyte vs. TruSpeed a musím říci, že u TruSpeedu skoro nezáleží, jestli se měří z ruky nebo z pevného umístění, prakticky vždy změří auto skoro okamžitě. U LTI Ultralyte rychlost změření hodně záleží od pevné fixace LIDARU a při měření ruky má občas šanci i auto s jenom detektorem, pohotovým řidičem a dobrými brzdami.
A ať mě zase konkurence nenařkne, že si vymýšlím a testuji imitátorem, tak tady je mé vybavení, kterým jsem to testoval:

m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
Kdy jste naposledy viděl ostré měření s LTI UL z ruky?AntiRadary.cz píše:U LTI Ultralyte rychlost změření hodně záleží od pevné fixace LIDARU a při měření ruky má občas šanci i auto s jenom detektorem, pohotovým řidičem a dobrými brzdami.

Od koho je půjčený XRko vím, ale čí jsou ty druhý dva lidary? Jinak je jasný, že nový TruSpeed měří rychleji než (pravděpodobně) několik let starý LTI. Ale z ruky se v ČR téměř neměří. Takže podsouvat lidem naději, že mají s pasivním detektorem šanci proti laseru je nekorektní. Stejně tak jako že MB GL je nezměřitelný s jedním čidlem na zadek pokud nemá obsluha volšový ruce nebo neměří poprvé. Ale to všechno by jste měl po x-letech na trhu znát. A jestli to nevíte a pro takovouhle zkušenost si potřebujete zavolat do montážní firmy......AntiRadary.cz píše:Jináč včera jsem zase testoval porovnával LTI Ultralyte vs. TruSpeed a musím říci, že u TruSpeedu skoro nezáleží, jestli se měří z ruky nebo z pevného umístění, prakticky vždy změří auto skoro okamžitě. U LTI Ultralyte rychlost změření hodně záleží od pevné fixace LIDARU a při měření ruky má občas šanci i auto s jenom detektorem, pohotovým řidičem a dobrými brzdami. A ať mě zase konkurence nenařkne, že si vymýšlím a testuji imitátorem, tak tady je mé vybavení, kterým jsem to testoval: http://www.antiradary.cz/fotocache/gallery/LIDARY-s.jpg
Jediné s čím sem měl problémy a blbě se měřili z ruky tak byly motorkáři zepředu. Zezadu je značka a šlo to mnohem líp.
x2005-co já vím tak TS a LTI má ragamix-nebo jarko? Ty jejich stránky se mě pletou.
x2005-co já vím tak TS a LTI má ragamix-nebo jarko? Ty jejich stránky se mě pletou.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Třeba tady a to dokonce v hlavní roli s jedním se zdejších přispěvatelů!dobbs píše:Kdy jste naposledy viděl ostré měření s LTI UL z ruky?

Ale párkrát jsem to viděl i na různých videích na YT z poslední doby, např. při měření z mostu a pod. Tady taky žádnou trojnožku nevidím.
Já vím, že víte, ale o vlastní zkušenosti s ním se již nezmíníte, co? U Stingeru byste něco takového ovšem nezapomněl.x2005 píše:Od koho je půjčený XRko vím......

Když jsem LI neměl v nabídce, tak s ním nemohu mít zkušenosti a rád se nechám poučit u někoho, kdo ty zkušenosti má.x2005 píše:Ale to všechno by jste měl po x-letech na trhu znát. A jestli to nevíte a pro takovouhle zkušenost si potřebujete zavolat do montážní firmy......
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
V prvním případě nejde o ostré měření ale o hraní si s lidarem. Nebo snad pak zdejší přispěvatel rozdával pokuty?

V druhém případě zase není LTI UL, ale PL3

A moje otázka nezněla "kdy jste naposledy viděl VIDEO ostrého měření"

Naposledy upravil(a) dobbs dne čtv 13 zář 13:34, celkem upraveno 1 x.
Já viděl soudruha Vašuta anžto měřil tou pistolou z ruky sedíc ve svém zásahovém vozidle Škoda Oftavia na výjezdu u Auto Marek vedle Eroplánu. Ale nevím, co to má za pistoli, Glock to asi nebude...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To jsou zase prdy..... Mediální hvězda na slovenském mostě měřicí rychlost pro účel televizní reportáže má jakou relevanci s měřením rychlosti za účelem zajištění plynulosti a bezpečnosti silničního provozu v čechách?AntiRadary.cz píše:Třeba tady a to dokonce v hlavní roli s jedním se zdejších přispěvatelů!dobbs píše:Kdy jste naposledy viděl ostré měření s LTI UL z ruky?![]()
Ten PL3-DOK na video na Chlumecké je podle mě na monopodu. Tak totiž pražská dopravka s jejich PL3-DOK v měří téměř vždy. Ale třeba to měl v ruce, ten záznam není moc kvalitní.AntiRadary.cz píše:Ale párkrát jsem to viděl i na různých videích na YT z poslední doby, např. při měření z mostu a pod. Tady taky žádnou trojnožku nevidím.
Tak od koho je teda půjčený ten zbytek lidarů?AntiRadary.cz píše:Já vím, že víte, ale o vlastní zkušenosti s ním se již nezmíníte, co? U Stingeru byste něco takového ovšem nezapomněl.x2005 píše:Od koho je půjčený XRko vím......
Takže s LI nemáte teda žádný vlastní zkušenosti? No tak potom nemá smysl o tom diskutovat, že ano.AntiRadary.cz píše:Když jsem LI neměl v nabídce, tak s ním nemohu mít zkušenosti a rád se nechám poučit u někoho, kdo ty zkušenosti má.x2005 píše:Ale to všechno by jste měl po x-letech na trhu znát. A jestli to nevíte a pro takovouhle zkušenost si potřebujete zavolat do montážní firmy......