@KFL: já nemám v autě vačici....

fčíl vážně: opravdu nemám na mysli zvuky spojené s palivovým čerpadlem, klimou, chlazením apod. ( o těc vím, chápu a nevadí mi)
po zhasnutí motoru opravdu slyším (v intervalech jak popisuju) zvuk cirkulárky (intenzita: cirkulárka běžící naprázdno tak 50metrů daleko)
@vojtadub: a to ještě nevíš/te: že tam už mám vyměněnou převodovku (odešlo vstupní ložisko), vstřikovače, reléový blok (ref občasně nefunkční tempomat), opravený brzdy (ref svolávačka 3er a X3 Xdrive), bude se měnit posilovač řízení (bo hučí) a ještě pár drobností.... asi sem měl halt smůlu na špatný kus.... a buď si jist, že kdyby byla možnost to vyměnit za nový/jiný, tak už sem to dávno udělal.... bohužel takovýhle auto si už neska nekoupim (zdrávas, brusel) a tudíž musím bojovat, abych to stihnul dát do pucu v rámci záruky - ještě na to mám rok....
EDIT: musím skutečně pochválit servis u prodejce (CarTec Ova, pan Vrkoč), že se ke mně (jako "problémovýmu" zákazníkovi

) staví čelem a velmi iniciativně, ochotně a profesionálně se mi snaží pomoct/neduhy brambora řešit.... bohužel to asi není jednoduché identifikovat příčinu/y....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.