BMW Divize
Re: BMW Divize
d1.8t: A Lotus Exige už je mimo rozpočet?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 

Uplná hrana. Proto se snažím na něj nemyslet.beaumont píše:d1.8t: A Lotus Exige už je mimo rozpočet?

RWD
Ano, Mx-5 ci S2000 me uz samo taky napadly, ale ja otevrene vozy nemusim, je v nich moc randal.
Na Exige/Elise jsem si dlouho myslel, v posledni dobe se ke me ale dostavaji informace, ktere je spise vyrazuji.
Navic hraje roli jeste jeden faktor. Uz jsem si prece jen zvykl na kone u M3 a hlavne jeji zvuk. Ten je pro me tezce navykovy. Takze ted bych tak nejradeji vymenil M3 za Z4Mc. To se ale jevi jako komplikovane a financne narocne.
Jsem docela zvedav na to nove kupe, co vyviji Subaru.
Na Exige/Elise jsem si dlouho myslel, v posledni dobe se ke me ale dostavaji informace, ktere je spise vyrazuji.
Navic hraje roli jeste jeden faktor. Uz jsem si prece jen zvykl na kone u M3 a hlavne jeji zvuk. Ten je pro me tezce navykovy. Takze ted bych tak nejradeji vymenil M3 za Z4Mc. To se ale jevi jako komplikovane a financne narocne.
Jsem docela zvedav na to nove kupe, co vyviji Subaru.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jj, Speedster. dostat se dovnitr ci ven mi problem nedelalo, ale ten zbytek byl narez. a to jsem v tom jel jen kousek.Caddy píše:Myslis Opel Speedster?mmira píše:caterhamy jsou neskutecne drahe, lotusy nevim , ty jsem nezkousel, jen jejich bratrance od opelu a to bylo az moc HC.jojo, to je zajimava kara, akorat je tam dobrodruzstvi se do toho dostat.... apak jeste vetsi vystoupit
Autoforum.cz
ja taky, ale musim se tlemit, kdykoliv si na to vzpomenu
To je proste neuveritelna vec 

Matně si vzpomínám, že Autocar kdysi udělal (a český Autocar přetiskl) srovnávačku Elise vs. Speedster. A přestože Speedster byl silnější a tuším (!) i levnější, tak jasně doporučovali Lotus kvůli lepšímu řízení a podvozku.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 

To byl ale foukanej speedster 2.0T 147kW oproti NA Exige 1.8 142kW. Auto s turbem nemohlo vyhrát.beaumont píše:Matně si vzpomínám, že Autocar kdysi udělal (a český Autocar přetiskl) srovnávačku Elise vs. Speedster. A přestože Speedster byl silnější a tuším (!) i levnější, tak jasně doporučovali Lotus kvůli lepšímu řízení a podvozku.

RWD
U Elise a Exige bych videl jeste jeden problem. maji motor uprostred, to je prece jen trochu neco jineho nez klasika motor vepredu a rwd. to same mr2. ta je povestna svym ne prilis citelnym chovanim.
zacinam premyslet nad tim, jestli by nestala za uvahu Evora. nebo ze by Cayman S? ale v jeho pripade plati vyse recene.
zacinam premyslet nad tim, jestli by nestala za uvahu Evora. nebo ze by Cayman S? ale v jeho pripade plati vyse recene.
Autoforum.cz
Hele tak to nad tím uvažujeme upně stejně. Já nemám se středovou koncepcí vůbec žádný zkušenost, takže by to byl krok do neznáma, ale to sem si kdysi u bawa říkal taky.mmira píše:U Elise a Exige bych videl jeste jeden problem. maji motor uprostred, to je prece jen trochu neco jineho nez klasika motor vepredu a rwd. to same mr2. ta je povestna svym ne prilis citelnym chovanim.
RWD
Ja bych se nebal kroku do neznama. Zajimave je , ze o tomtez uvazuji i ja
. Neustale o tom premyslim
,fakt

Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?