BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
beaumont
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od beaumont »

d1.8t: A Lotus Exige už je mimo rozpočet?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

beaumont píše:d1.8t: A Lotus Exige už je mimo rozpočet?
Uplná hrana. Proto se snažím na něj nemyslet. ;)
RWD
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Ano, Mx-5 ci S2000 me uz samo taky napadly, ale ja otevrene vozy nemusim, je v nich moc randal.

Na Exige/Elise jsem si dlouho myslel, v posledni dobe se ke me ale dostavaji informace, ktere je spise vyrazuji.

Navic hraje roli jeste jeden faktor. Uz jsem si prece jen zvykl na kone u M3 a hlavne jeji zvuk. Ten je pro me tezce navykovy. Takze ted bych tak nejradeji vymenil M3 za Z4Mc. To se ale jevi jako komplikovane a financne narocne.

Jsem docela zvedav na to nove kupe, co vyviji Subaru.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Caddy píše:
mmira píše:caterhamy jsou neskutecne drahe, lotusy nevim , ty jsem nezkousel, jen jejich bratrance od opelu a to bylo az moc HC.
Myslis Opel Speedster? :) jojo, to je zajimava kara, akorat je tam dobrodruzstvi se do toho dostat.... apak jeste vetsi vystoupit :-D
jj, Speedster. dostat se dovnitr ci ven mi problem nedelalo, ale ten zbytek byl narez. a to jsem v tom jel jen kousek.
Autoforum.cz
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

ja taky, ale musim se tlemit, kdykoliv si na to vzpomenu :) To je proste neuveritelna vec :)
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Matně si vzpomínám, že Autocar kdysi udělal (a český Autocar přetiskl) srovnávačku Elise vs. Speedster. A přestože Speedster byl silnější a tuším (!) i levnější, tak jasně doporučovali Lotus kvůli lepšímu řízení a podvozku.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

beaumont píše:Matně si vzpomínám, že Autocar kdysi udělal (a český Autocar přetiskl) srovnávačku Elise vs. Speedster. A přestože Speedster byl silnější a tuším (!) i levnější, tak jasně doporučovali Lotus kvůli lepšímu řízení a podvozku.
To byl ale foukanej speedster 2.0T 147kW oproti NA Exige 1.8 142kW. Auto s turbem nemohlo vyhrát. B-)
RWD
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

U Elise a Exige bych videl jeste jeden problem. maji motor uprostred, to je prece jen trochu neco jineho nez klasika motor vepredu a rwd. to same mr2. ta je povestna svym ne prilis citelnym chovanim.

zacinam premyslet nad tim, jestli by nestala za uvahu Evora. nebo ze by Cayman S? ale v jeho pripade plati vyse recene.
Autoforum.cz
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

mmira píše:U Elise a Exige bych videl jeste jeden problem. maji motor uprostred, to je prece jen trochu neco jineho nez klasika motor vepredu a rwd. to same mr2. ta je povestna svym ne prilis citelnym chovanim.

zacinam premyslet nad tim, jestli by nestala za uvahu Evora. nebo ze by Cayman S? ale v jeho pripade plati vyse recene.
Hele tak to nad tím uvažujeme upně stejně. Já nemám se středovou koncepcí vůbec žádný zkušenost, takže by to byl krok do neznáma, ale to sem si kdysi u bawa říkal taky.
RWD
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

Ja bych se nebal kroku do neznama. Zajimave je , ze o tomtez uvazuji i ja :) . Neustale o tom premyslim ;) ,fakt
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Odpovědět