řidičBOB píše:Příští měsíc jedu na výlet do NL a už jsem si do svého programu naplánoval návštěvu místního dealera Stingeru. A víte, co mne v tomto testíku bude zajímat? No přece odpověď, které se mi nikdy nedostalo - má i Stinger, prodávaný v NL, pásma 34,0 a 34,3? Tedy, já už odpověď znám, jak je to se Stingerem, prodávaným v D
Super, tak to jej musím upozornit, ať se na Vás nachystá! A zkuste zrovna navštívit i Target a zeptat se jej na to samé. To by byla sranda, kdyby jste dostal 2 úplně odlišné odpovědi ...
A odpověď na Vaši otázku jste dostal již x-krát, ale jenom ji nechcete akceptovat. O německém extempore vím přímo od výrobce a to dokonce včetně podrobností.
ExFun píše:V podstatě je ten Stinger podvod. Zařízení bylo homologováno s určitými vlastnostmi, ale prodáváno je s vlastnostmi a funkcemi jinými.
Ne, není. Zařízení bylo homologováno přesně v souladu se zákony daných zemí a není problémem výrobce, že to někdo zneužije. Dá se to brát i tak, že pokud chci mít v autě vestavěné zařízení, které mohu legálně použít na detekci radarů a na další věci, tak při cestě do zahraničí jej nemusím z vozidla demontovat nebo se třást, že mohu mít s ním někde zbytečné problémy. Postačí jej schváleným způsobem deaktivovat a zařízení se tím stane legální i zahraničí + nadále mohu využívat jeho další legální funkce (kompas, rychloměr, body zájmu, knihu jízd, Police Check a pod.)
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz