Slovenská kobra 11

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Weeper
Mistr volantu

Re: Slovenská kobra 11

Příspěvek od Weeper »

pavproch píše:neska odpoledne (mlha jak prase), vjezd do tunelu Borik od PP (je tam 80) - dva v zelených vestách a trojnožka s foťákem.... :ymhug:
Trojnožka radar nebo trojnožka laser? V druhym případě by jim to za mlhy "jak prase" nemělo fungovat, koneckonců ta foto asi taky nebude z nejlěpších 8-}
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

AR mi nepípnul (mám aktivní detekci jak Ka pásma, tak i lejzru) , tak nevím....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Weeper: proč by laser za mlhy neměl fungovat??
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mlaskac
Autoškolák

Příspěvek od mlaskac »

řidičBOB píše:Deli: no to tam určo mají... To by jinak nebylo psáno, že se hmotnost zvýšila pouze o 33kg ;-) Protože tolik by tak zhruba vážilo jenom jedno boční okénko :-)
sice hodně pozdě. ale mají to dělaný textilií. hromada firem včetně opravdových klasiků kteří se nemusí bát( používají poctivé americké suv používá textilii, je to 1000x rychlejší).

doufám že to někdo nenapsal, jestli to chápu já přibyla tak vyměněná jsou dvě skla a šmitec. není to B7 takže v pohodě se do 200kg vlezou v fullcomfortu a tady jsou asi jen dveře přepážka za posádkou a předek + skla (3).
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Tak chlapcom sa asi pred mesiacom podarilo svoju obrnenu Fobiu znepojazdnit...
Bohuzial to bolo za pomoci chudaka chodcu...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

řidičBOB píše:Weeper: proč by laser za mlhy neměl fungovat??
Mám takové povědomí, oprav ho, pokud je špatné. Mimochodem, ta fotka se za "mlhy jak prase" stejně nedá použít v případě spr. řízení.

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Povědomí máš špatné... Laser funguje...otázka kvality pořízeného fota, to je věc jiná. Při ztotožnění na místě je to ale jedno ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

Bond007 píše:
gewehr píše:http://natankuj.sme.sk/c/6076299/polici ... ciest.html

tak v ramci setrenia dostali slovenski policajti nove auta na dialnice a rychlostne komunikacie... miesto toho aby z D1 v useku TT-BA spravili konecne regulerny usek dialnice kupuju policajtom po*oviny.
zas na to doplati nevinni :) ale takovy je zivot ...
to je dost jednostranný pohled..koupit pár aut je mnohem levnější než za mld opravovat silnice :D
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

řidičBOB píše:Povědomí máš špatné... Laser funguje...otázka kvality pořízeného fota, to je věc jiná. Při ztotožnění na místě je to ale jedno ;-)
V případě samosběru asi ano, ale i tam je možná výměna řidičů a přes mlhu to nevidí, kdybychom šli do opravdového extrému. A při kase o kousek dál už ani v hustý mlze neví, jestli zastavuje správné auto (měřitel nemusí rozeznat auto nebo kasa nemusí rozeznat změřené auto). Prakticky budeš mít ale asi pravdu.

x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Weeper píše:
řidičBOB píše:Povědomí máš špatné... Laser funguje...otázka kvality pořízeného fota, to je věc jiná. Při ztotožnění na místě je to ale jedno ;-)
V případě samosběru asi ano, ale i tam je možná výměna řidičů a přes mlhu to nevidí, kdybychom šli do opravdového extrému. A při kase o kousek dál už ani v hustý mlze neví, jestli zastavuje správné auto (měřitel nemusí rozeznat auto nebo kasa nemusí rozeznat změřené auto). Prakticky budeš mít ale asi pravdu.
Znám jednoho "experta", který takhle argumentoval a dostal 300EUR + náklady správního řízení..... :D
Odpovědět