Trojnožka radar nebo trojnožka laser? V druhym případě by jim to za mlhy "jak prase" nemělo fungovat, koneckonců ta foto asi taky nebude z nejlěpšíchpavproch píše:neska odpoledne (mlha jak prase), vjezd do tunelu Borik od PP (je tam 80) - dva v zelených vestách a trojnožka s foťákem....
Slovenská kobra 11
Moderátor: řidičBOB
Re: Slovenská kobra 11
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
AR mi nepípnul (mám aktivní detekci jak Ka pásma, tak i lejzru) , tak nevím....
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
sice hodně pozdě. ale mají to dělaný textilií. hromada firem včetně opravdových klasiků kteří se nemusí bát( používají poctivé americké suv používá textilii, je to 1000x rychlejší).řidičBOB píše:Deli: no to tam určo mají... To by jinak nebylo psáno, že se hmotnost zvýšila pouze o 33kgProtože tolik by tak zhruba vážilo jenom jedno boční okénko
doufám že to někdo nenapsal, jestli to chápu já přibyla tak vyměněná jsou dvě skla a šmitec. není to B7 takže v pohodě se do 200kg vlezou v fullcomfortu a tady jsou asi jen dveře přepážka za posádkou a předek + skla (3).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak chlapcom sa asi pred mesiacom podarilo svoju obrnenu Fobiu znepojazdnit...
Bohuzial to bolo za pomoci chudaka chodcu...
Bohuzial to bolo za pomoci chudaka chodcu...
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Mám takové povědomí, oprav ho, pokud je špatné. Mimochodem, ta fotka se za "mlhy jak prase" stejně nedá použít v případě spr. řízení.řidičBOB píše:Weeper: proč by laser za mlhy neměl fungovat??
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Povědomí máš špatné... Laser funguje...otázka kvality pořízeného fota, to je věc jiná. Při ztotožnění na místě je to ale jedno 
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
to je dost jednostranný pohled..koupit pár aut je mnohem levnější než za mld opravovat silniceBond007 píše:zas na to doplati nevinnigewehr píše:http://natankuj.sme.sk/c/6076299/polici ... ciest.html
tak v ramci setrenia dostali slovenski policajti nove auta na dialnice a rychlostne komunikacie... miesto toho aby z D1 v useku TT-BA spravili konecne regulerny usek dialnice kupuju policajtom po*oviny.ale takovy je zivot ...
V případě samosběru asi ano, ale i tam je možná výměna řidičů a přes mlhu to nevidí, kdybychom šli do opravdového extrému. A při kase o kousek dál už ani v hustý mlze neví, jestli zastavuje správné auto (měřitel nemusí rozeznat auto nebo kasa nemusí rozeznat změřené auto). Prakticky budeš mít ale asi pravdu.řidičBOB píše:Povědomí máš špatné... Laser funguje...otázka kvality pořízeného fota, to je věc jiná. Při ztotožnění na místě je to ale jedno
Znám jednoho "experta", který takhle argumentoval a dostal 300EUR + náklady správního řízení.....Weeper píše:V případě samosběru asi ano, ale i tam je možná výměna řidičů a přes mlhu to nevidí, kdybychom šli do opravdového extrému. A při kase o kousek dál už ani v hustý mlze neví, jestli zastavuje správné auto (měřitel nemusí rozeznat auto nebo kasa nemusí rozeznat změřené auto). Prakticky budeš mít ale asi pravdu.řidičBOB píše:Povědomí máš špatné... Laser funguje...otázka kvality pořízeného fota, to je věc jiná. Při ztotožnění na místě je to ale jedno