Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Pickuper
Letec

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Pickuper »

Caddy píše:mne je taky u prdele, jakou ma kdo barvu....
to neděláš dobře, Jaromíre [-x [-x ono to není jenom o barvě, ale hlavně o kultuře a věcech s tím souvisejícími. Výsledkem tohoto rasového křížení jsou jacísi mutanti, kteří vlastně nepatří nikam......... :ymsick:
Niko nadžanel ko kerdža
Franta Lopata
Letec

Příspěvek od Franta Lopata »

KOPP: Já to myslel historicky. Že o rozvoj evropské civilizace se dost zasloužila expanze.

Já si myslím, že u mnoha lidí je to čistě alibismus, říkat, že mu nevadí ten a ten. (Nemyslel jsem Tebe, to si každý přebere.) Prostě platí pořekadlo, že košile bližší než kabát, tudíž většina lidí dá přednost sousedu stejných kulturních tradic, klidně i té rasy.

Novodobých imigrantů už se nelze zbavit, to je pozůstatek koloniálního systému. A jejich protěžování na lidskoprávní bázi, politické korektnosti a sociální politiky, nějaký sociální smír, natož etnickorasový, nikdy nepřinese.

Vezmi to takhle, většina z nich nepracuje, má svůj islám (či jinou víru), dostávají obstojné soc. dávky, ti lidé nic nikdy nevybudovali, nemají co ztratit. Jak můžou mít respekt před zákonem a jiným člověkem. Pro ně je vězení jen a pouze dovolená.

Bohužel časem zjistíme, že některé problémy se měly řešit necivilizovaně, ale to už bude pozdě, civilizace zahynula na svou civilizovanost. Nelze chtít po někom, kdo neuznává hodnoty, aby je dodržoval. To prostě nejde.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Volivovej volej píše:Pleteš dohromady rasu a kulturu. Vesměs všichni ti afromameričané, kteří si berou bílé, jsou sice jiní rasou, ale docela stejní kulturou, vychovaní ve stejném prostředí na stejných hodnotách, mluvící stejným jazykem... a jejich předci jsou v 99,8% případů jak černí, tak bílí, takže biologicky jde stejně jen o míšence.
to je sice všechno možný a hezký, ale amerika na to dojede, to je jistý :ymsmug: ......... každopádně bělásci už v americe stejně nejsou majorita, takže jim nezbejvá stejně nic jinýho... :ymsick:
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Franta Lopata píše:ukončení rasové segregace a to jsou cca 60. léta 20. stol.
tohle je ta největší chyba..........konečně v JAR či Zimbabwe by mohli vyprávět :ymsmug:
Niko nadžanel ko kerdža
Franta Lopata
Letec

Bohužel to přineslo své "ovoce" v podobě dalšího vraždění a vyhánění obyvatel, kteří se jim starali o blahobyt. Viz útoky na farmáře a to vše kolem toho. Nějaké materiály ohledně toho jsem četl a ve zkratce, nic pro citlivé jedince.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

KoPP píše:Vůbec mi nevadí rómský, černošský, mexický, arabský a vietnamský soused, pokud si uvědomují, že přijeli do Evropy a to za účelem žít tady evropsky a ne si tady dělat malou Indii, Irák, Mexiko, Vietnam...
problém je v tom, že když tady bude jeden, dva, deset tak možná budou sekat latinu........ale jak bude jejich množství narůstat, a to si piš že bude narůstat, tak tady začnou vznikat Malý Asie či Malý Islámistány. A jednoho dne jich tu bude tolik, že nejčastějším českým jménem bude Mohamed a Kim, vládu převezme nějaká barevná partaj, kterou oni si zvolí a jednoho krásnýho dne třeba skončíš v nějakým utečeneckým lágru... :ymsmug:
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Franta Lopata píše:Bohužel to přineslo své "ovoce" v podobě dalšího vraždění a vyhánění obyvatel, kteří se jim starali o blahobyt. Viz útoky na farmáře a to vše kolem toho. Nějaké materiály ohledně toho jsem četl a ve zkratce, nic pro citlivé jedince.
v tomto případě doporučuji dílo Vítězství nebo násilí od Arthura Kempa popisující hrdiný boj Eugèna Terre'Blanche a jeho AWB za zcivilizování JAR.
Niko nadžanel ko kerdža
Franta Lopata
Letec

O něm jsem četl články na netu. Takže povědomí o tom mám. A jak to s ním nakonec dopadlo taky vím. :(
Slawall
Mistr volantu

Příspěvek od Slawall »

Pickuper píše:
Caddy píše:mne je taky u prdele, jakou ma kdo barvu....
to neděláš dobře, Jaromíre [-x [-x ono to není jenom o barvě, ale hlavně o kultuře a věcech s tím souvisejícími. Výsledkem tohoto rasového křížení jsou jacísi mutanti, kteří vlastně nepatří nikam......... :ymsick:
Krásným příkladem je takový Okamura...
2.016V 99kW
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

Pickuper píše:
KoPP píše:Vůbec mi nevadí rómský, černošský, mexický, arabský a vietnamský soused, pokud si uvědomují, že přijeli do Evropy a to za účelem žít tady evropsky a ne si tady dělat malou Indii, Irák, Mexiko, Vietnam...
problém je v tom, že když tady bude jeden, dva, deset tak možná budou sekat latinu........ale jak bude jejich množství narůstat, a to si piš že bude narůstat, tak tady začnou vznikat Malý Asie či Malý Islámistány. A jednoho dne jich tu bude tolik, že nejčastějším českým jménem bude Mohamed a Kim, vládu převezme nějaká barevná partaj, kterou oni si zvolí a jednoho krásnýho dne třeba skončíš v nějakým utečeneckým lágru... :ymsmug:

no pokud by to bylo tak, že se přistěhuje a bude se chovat Evropsky, tedy mít jedno nebo dvě děti k tomu je vychovávat... tak s tím nemám problém, další věc jsou kvóty společnost je schopna vdechnout jen určité procento cizinců, aby zůstala tou původní společností, tedy logicky když má ČR 10mio lidí, tak sem nenatáhnu 15mio cizinců.

No jenže to se už tady nevidí a je všem v nekonečné míře otevřeno a pak se divíme a místo toho, aby se tady podporoval pracující obyvatel tak se podporuje třetí generace nefachčenků... z čehož plyne, že pracující nemá čas pořídit si děti, zatímco nefachčenko si jich nafachčí 10... tady je ten problém.
Slow and serious
Odpovědět