to neděláš dobře, JaromíreCaddy píše:mne je taky u prdele, jakou ma kdo barvu....

to neděláš dobře, JaromíreCaddy píše:mne je taky u prdele, jakou ma kdo barvu....
to je sice všechno možný a hezký, ale amerika na to dojede, to je jistýVolivovej volej píše:Pleteš dohromady rasu a kulturu. Vesměs všichni ti afromameričané, kteří si berou bílé, jsou sice jiní rasou, ale docela stejní kulturou, vychovaní ve stejném prostředí na stejných hodnotách, mluvící stejným jazykem... a jejich předci jsou v 99,8% případů jak černí, tak bílí, takže biologicky jde stejně jen o míšence.
tohle je ta největší chyba..........konečně v JAR či Zimbabwe by mohli vyprávětFranta Lopata píše:ukončení rasové segregace a to jsou cca 60. léta 20. stol.
problém je v tom, že když tady bude jeden, dva, deset tak možná budou sekat latinu........ale jak bude jejich množství narůstat, a to si piš že bude narůstat, tak tady začnou vznikat Malý Asie či Malý Islámistány. A jednoho dne jich tu bude tolik, že nejčastějším českým jménem bude Mohamed a Kim, vládu převezme nějaká barevná partaj, kterou oni si zvolí a jednoho krásnýho dne třeba skončíš v nějakým utečeneckým lágru...KoPP píše:Vůbec mi nevadí rómský, černošský, mexický, arabský a vietnamský soused, pokud si uvědomují, že přijeli do Evropy a to za účelem žít tady evropsky a ne si tady dělat malou Indii, Irák, Mexiko, Vietnam...
v tomto případě doporučuji dílo Vítězství nebo násilí od Arthura Kempa popisující hrdiný boj Eugèna Terre'Blanche a jeho AWB za zcivilizování JAR.Franta Lopata píše:Bohužel to přineslo své "ovoce" v podobě dalšího vraždění a vyhánění obyvatel, kteří se jim starali o blahobyt. Viz útoky na farmáře a to vše kolem toho. Nějaké materiály ohledně toho jsem četl a ve zkratce, nic pro citlivé jedince.
Krásným příkladem je takový Okamura...Pickuper píše:to neděláš dobře, JaromíreCaddy píše:mne je taky u prdele, jakou ma kdo barvu....![]()
ono to není jenom o barvě, ale hlavně o kultuře a věcech s tím souvisejícími. Výsledkem tohoto rasového křížení jsou jacísi mutanti, kteří vlastně nepatří nikam.........
Pickuper píše:problém je v tom, že když tady bude jeden, dva, deset tak možná budou sekat latinu........ale jak bude jejich množství narůstat, a to si piš že bude narůstat, tak tady začnou vznikat Malý Asie či Malý Islámistány. A jednoho dne jich tu bude tolik, že nejčastějším českým jménem bude Mohamed a Kim, vládu převezme nějaká barevná partaj, kterou oni si zvolí a jednoho krásnýho dne třeba skončíš v nějakým utečeneckým lágru...KoPP píše:Vůbec mi nevadí rómský, černošský, mexický, arabský a vietnamský soused, pokud si uvědomují, že přijeli do Evropy a to za účelem žít tady evropsky a ne si tady dělat malou Indii, Irák, Mexiko, Vietnam...