VW phaeton 3.0TDI, nebo taky 3.6V6

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Brus
Letec

Re: VW phaeton 3.0TDI

Příspěvek od Brus »

30k bez DPH
Pravda vyděsí
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Bez bodů
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

díka, ale ceny v CZ jsou mimo. FL se mi moc nelíbí a navíc už je to dost mimo. ten druhý už je moc starý a abych řekl pravdu nechtěl bych vidět jeho servisní historii... nevím co za lidi v tom jezdí, ale obvykle je to tragedie
Pravda vyděsí
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Brus píše:co by mě ale zajímalo, jak jezdí V8 v S4, to auto mě stále láká, ale v tom phaetonu v nižších rychlostech bych řekl, že moje mx-5 není až tak vzdálená. čekal bych, že S4 V8 by měla být pořádná pila, no v tom phaetonu to na mě bůhvíjaký dojem neudělalo - až na zvuk, ten byl moc fajn
To auto je hrozně težký :) Sedni do A8 se stejnym motorem a máš raketu... ale jinak ti ho schvaluju :o)

EDIT: a rozhodně předFL, jinak to chce tepláky a pořádnej řetěz :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: VW phaeton 3.0TDI, nebo taky 3.6V6

Příspěvek od řidičBOB »

Deli: těžký to sice je, ale překvapivě hodně dobře ovladatelný...tedy pokud za volantem sedí zkušenější řidič.
Silnou stránkou není elektronika, ale to je obecně známá věc - některá z těch x-desítek ŘJ se prostě čas od času posere a náklady na opravu pak nejsou vůbec malé a v součtu mohou hravě převýšit cenu vozu.
Je potřeba také počítat s tím, že s hmotností souvisí i spotřeba - se 4.2V8 jsem se popravdě ani s hodně velkou dávkou sebezapření nedostal pod 16l. Takže PP zpravidla začíná dvojkou a při "dovádění" se není potřeba bát i trojky na začátku ;-) Ve 3.0TDI to je kolem 12-14 nafty a s 3.6V6 jsem ve Phaetonu čest neměl, ale v CCčku (i v B7) s tím jezdím 12-13, takže v tanku to bude tak o 2-3l víc.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

To já nezpochybňuju, nejel jsem v tom :) Jen ty V6 u té solidní porce kil dostanou pořádně zabrat :)
Genesi
Dítě v autě

Příspěvek od Genesi »

doporučil bych ti w12 6.0 zaplatíš za to stéjně a je to uplně nádherný pocit v tom jed.. Mám ho v gáráži a nikdy sem sním neměl problém jenom nějaké kraviny špantý kontakt atd.. V motoru poruchy nejsou.. tohle auto je bezproblému co mi tak říkali v servisech.. Doporučuju :P
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

toho jedu v autě bych se trošku bál :-B :D
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

:D

V servise určitě říkali, že to auto je bez problémů, protože ho nikdy v servisu neviděli :D Oni skoro všude na to auto koukají jak tele na nový vrata :)
Btw. chytrolín nade mnou, mě upozorňoval, že ta W12 neni zrovna nic spolehlivého a stačí kouknout na videa s W12 a snad každému tam svítí kontrolka elektroniky motoru, či co to je :) Takže V6/8 je asi lepší volba :)
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Tak kontrolka motoru mi na MPIčku svítí pořád a neřeším to :D Takže bych to neřešil asi ani u W12tky :D
2.0i 107kW
Odpovědět