Autohadanky
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autohadanky
Holandsko hendler, ale auto je Nemec. Velka vyhoda bola odpocitatelna DPH. Servis len autorizak. Rocnik 5/2017, tzn koniec vyroby a 128000 km. Urcite slo najst krajsi a zachovalejsi a menej ojazdeny kus, ale realita bude kruta...tvrdy zivot na ceskej okreske a poskakovanie po Prahe
Konzerva od sardiniek s LSD
poloGTI
7-miestne GTI
poloGTI
7-miestne GTI
Však to nejsou žádné kilometry. A je mladší než všechna moje 3 auta. Ať ti dobře slouží. Možná mě budeš motivovat k té S1 nebo polo gti 2.0 tsi.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ta S1 bola dokonala volba...spravna velkost, kopec vykonu (iked ta co som skusal bola natlacena na 350k) a k tomu nakratko poskladana prevodovka, podvozkovo to islo krasne za predkom. Urcite odporucam aspon skusit. Na zakrutene okresky lepsie ako Rko/S3 ak nepotrebujes velkost a nepotrpis si na komforte vacsieho auta. Je to taky luxusnejsi Yaris GR za polovic podla mna
(Yaris som nikdy nejazdil bohuzial a bude este niekde inde predpokladam aj vdaka svoru na predku a zadku).
Bohuzial ale len 4 miesta a cenovo su o 50% viac ako to moje Polo.
Polo GTI 2.0 urcite neni zla volba, ale co si ho pamatam tak motor bol taky nijaky, bolo citit ze je priskrtenejsi a uz moc "dospelo", tam uz bych radsej do Golfu/Leona isiel za tu cenu a rozhodne bych dal prednost S1 pred Polom
(Yaris som nikdy nejazdil bohuzial a bude este niekde inde predpokladam aj vdaka svoru na predku a zadku).
Bohuzial ale len 4 miesta a cenovo su o 50% viac ako to moje Polo.
Polo GTI 2.0 urcite neni zla volba, ale co si ho pamatam tak motor bol taky nijaky, bolo citit ze je priskrtenejsi a uz moc "dospelo", tam uz bych radsej do Golfu/Leona isiel za tu cenu a rozhodne bych dal prednost S1 pred Polom
poloGTI
7-miestne GTI
poloGTI
7-miestne GTI
Rozumná úvaha. Říká se, že podvozek auta má být rychlejší než motor. Já dodám, že řidič má být lepší než auto.Snowman000 píše: ↑úte 15 zář 14:52 A pri RS3 mi vadila este jedna vec, ze na nu nie som dost dobry, cely cas by ma sralo, ze som lopata
Na internete koluje video ako si zasluzi aby sa s nou jazdilo![]()
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tohle je vizuálně moc pěkné polo gti https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... =Car&s=Car
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jo proc nejerry píše: ↑čtv 17 zář 12:52 Tohle je vizuálně moc pěkné polo gti https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... =Car&s=Car
Jeden pekny kus je aj v ČR:
https://www.dasweltauto.cz/vehicle/292301966
Mne ale ten cenovy rozdiel moc zmysel nedaval kedze bych mal za tu cenu tie svoje auta dve
Kazdopadne uz dneska vecer pride tak mozno sa ukaze ze nie som tak bohaty abych si kupoval lacne veci
poloGTI
7-miestne GTI
poloGTI
7-miestne GTI
To jsem jen tak juknul, co je v okolí
Ty jsi to auto koupil a ani neviděl? Doveze ti to firma na klíč? Jak to mohlo být z NL a mít D SPZ? Jsem zvědavý co? Já zatím auto vždy osobně vybral v D a přivezl na podvalníku do Čech.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja si auto vybral, dealer poslal fotky, video a fakturu 
No a uz stacilo len zohnat volny kamion a...

Zajtra sa to na prevozkach vezie do servisu kde vybavia papiere
Vela kazdopadne ulahcilo, ze to bolo servisovane v autorizaku a report z Carvertical, ktory ukazal ze to bolo v minulost lyznute na lavy zadny roh. Tak je vlastne jedina vada na krase, kedze tam zacal blatnik trosku hrdzaviet a o tom som vedel. To sa ale poriesi.
Inak je z vonku jak nove a interier tiez no a jazdne ani nehovorim
No a uz stacilo len zohnat volny kamion a...

Zajtra sa to na prevozkach vezie do servisu kde vybavia papiere
Vela kazdopadne ulahcilo, ze to bolo servisovane v autorizaku a report z Carvertical, ktory ukazal ze to bolo v minulost lyznute na lavy zadny roh. Tak je vlastne jedina vada na krase, kedze tam zacal blatnik trosku hrdzaviet a o tom som vedel. To sa ale poriesi.
Inak je z vonku jak nove a interier tiez no a jazdne ani nehovorim
poloGTI
7-miestne GTI
poloGTI
7-miestne GTI
Ale jo, stejně jsi ale střelec. Nicméně odvážnému štěstí přeje. Já holt jsem stará škola. Držím palce.