Autohadanky

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Autohadanky

Příspěvek od řidičBOB »

Lidstvo? Nikdy si nevážilo…ne někdy.
270kW
195kW
107kW
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

jerry píše: úte 15 zář 18:50 Gratulace. Pěkná barva, sluší mu :) Dovoz z říše? Od soukromníka nebo hendlera? Jaký je to ročník?
Holandsko hendler, ale auto je Nemec. Velka vyhoda bola odpocitatelna DPH. Servis len autorizak. Rocnik 5/2017, tzn koniec vyroby a 128000 km. Urcite slo najst krajsi a zachovalejsi a menej ojazdeny kus, ale realita bude kruta...tvrdy zivot na ceskej okreske a poskakovanie po Prahe :p
Konzerva od sardiniek s LSD
poloGTI
7-miestne GTI
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Však to nejsou žádné kilometry. A je mladší než všechna moje 3 auta. Ať ti dobře slouží. Možná mě budeš motivovat k té S1 nebo polo gti 2.0 tsi.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Ta S1 bola dokonala volba...spravna velkost, kopec vykonu (iked ta co som skusal bola natlacena na 350k) a k tomu nakratko poskladana prevodovka, podvozkovo to islo krasne za predkom. Urcite odporucam aspon skusit. Na zakrutene okresky lepsie ako Rko/S3 ak nepotrebujes velkost a nepotrpis si na komforte vacsieho auta. Je to taky luxusnejsi Yaris GR za polovic podla mna :-?
(Yaris som nikdy nejazdil bohuzial a bude este niekde inde predpokladam aj vdaka svoru na predku a zadku).
Bohuzial ale len 4 miesta a cenovo su o 50% viac ako to moje Polo.
Polo GTI 2.0 urcite neni zla volba, ale co si ho pamatam tak motor bol taky nijaky, bolo citit ze je priskrtenejsi a uz moc "dospelo", tam uz bych radsej do Golfu/Leona isiel za tu cenu a rozhodne bych dal prednost S1 pred Polom ;)
poloGTI
7-miestne GTI
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Snowman000 píše: úte 15 zář 14:52 A pri RS3 mi vadila este jedna vec, ze na nu nie som dost dobry, cely cas by ma sralo, ze som lopata :D
Na internete koluje video ako si zasluzi aby sa s nou jazdilo ;)
Rozumná úvaha. Říká se, že podvozek auta má být rychlejší než motor. Já dodám, že řidič má být lepší než auto.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Tohle je vizuálně moc pěkné polo gti https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... =Car&s=Car
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

jerry píše: čtv 17 zář 12:52 Tohle je vizuálně moc pěkné polo gti https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... =Car&s=Car
Jo proc ne :ymhug:
Jeden pekny kus je aj v ČR:
https://www.dasweltauto.cz/vehicle/292301966

Mne ale ten cenovy rozdiel moc zmysel nedaval kedze bych mal za tu cenu tie svoje auta dve ;;)

Kazdopadne uz dneska vecer pride tak mozno sa ukaze ze nie som tak bohaty abych si kupoval lacne veci b-(
poloGTI
7-miestne GTI
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

To jsem jen tak juknul, co je v okolí ;) Ty jsi to auto koupil a ani neviděl? Doveze ti to firma na klíč? Jak to mohlo být z NL a mít D SPZ? Jsem zvědavý co? Já zatím auto vždy osobně vybral v D a přivezl na podvalníku do Čech.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Ja si auto vybral, dealer poslal fotky, video a fakturu :D

No a uz stacilo len zohnat volny kamion a...

Obrázek

Zajtra sa to na prevozkach vezie do servisu kde vybavia papiere :ymhug:

Vela kazdopadne ulahcilo, ze to bolo servisovane v autorizaku a report z Carvertical, ktory ukazal ze to bolo v minulost lyznute na lavy zadny roh. Tak je vlastne jedina vada na krase, kedze tam zacal blatnik trosku hrdzaviet a o tom som vedel. To sa ale poriesi.
Inak je z vonku jak nove a interier tiez no a jazdne ani nehovorim :x
poloGTI
7-miestne GTI
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Ale jo, stejně jsi ale střelec. Nicméně odvážnému štěstí přeje. Já holt jsem stará škola. Držím palce.
Odpovědět