Autohadanky

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
delphin
Pan Řidič

Re: Autohadanky

Příspěvek od delphin »

Ještě bylo myslím Lupo GTI, ale to už je asi hodně stará hračka. Totéž asi Eos a Golf cabrio.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabie, Focus, Superby, Kodiaq a teď Octavia s Kodiaqem II a Tourneo Custom. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Vrooom píše: dnes, 15:10 Aha, ja myslel ze jsi zkousel nejakou jinou, kterou jsi realne chtel koupit, ne tuto ... :)
Neneee...RS3 nikdy nemala manual a ja proste manual mat musel. Ano tato konkretna mi tak odkrvila mozok v zakrutach ze bych jej ten automat snad aj odpusti, ale ta cena je nezmysel a to uz fakt chce uzavretu okresku aby si si to uzil.
TTRS mala manual ale tam som zase na 4 miestach...

Lupo GTI je taky 4 miestka a aj up! GTI.

Uvidíme sam som na to zvedavy, naposledy som to jazdil este u byvaleho zamestnavatela pred 10 rokmi (a som blbec ze som to vtedy za tie drobne co to stalo nove, nekupil) a uz vtedy mi to prislo zabavnejsie ako Golf 7 GTI... tak uvidíme :-B

Kazdopadne diky za hru, nabuduce si to dame znova \m/
Konzerva od sardiniek s LSD
poloGTI
7-miestne GTI
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Diky za drobny navrat ke korenum autofora!
At slouzi, vzdy jsi mel dobry vkus. Fascinuje me, ze si drzis svoje zasady i s postupujicim vekem :-bd
Mirek
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Haha diky za kompliment :ymblushing:

Kazdopadne poslusme hlasim, ze prva uprava bude vypinatelne ESP a ze to bude trapene aj na okruhu, uz nebudem mat vyhovorku O:-)

Mozno to bude prve auto ktore si prejde nejakymi upravami, ten podvozok na RS3 mi nedava spat, len by ma asi stal jak cele auto :ympray:
poloGTI
7-miestne GTI
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Taky blahopřeju k příjemným pocitům a přeju ať ty pocity vydrží co nejdýl nebo nejlépe nafurt. A závidím to nadšení z nich.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Diky...ano to nadsenie tam je...som velmi zvedavy na tu striebornu a zaroven na to aky bude z toho pocit na tych mojich 25km okreskami bez stredovej ciary :P

Urcite pridu momenty ze preco som nedoplatil a nezobral 7 GTI alebo Cupru, alebo sa na vsetkych nevysral a nezobral MX5 RF nebo nakeho Boxstera :D
poloGTI
7-miestne GTI
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To je vždycky. Pochybnosti.
Ale Polo GTI je s tím motorem fajn svezení. Na tvoje okresky podle mne super povoz. Určitě se s podvozkem dá pohrát a nebude to žádná raketa. Motor je to fajný a vlastně ani ten standard podvozek neurazí.
Ať slouží 😉
270kW
195kW
107kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Gratulace. Pěkná barva, sluší mu :) Dovoz z říše? Od soukromníka nebo hendlera? Jaký je to ročník?
Naposledy upravil(a) jerry dne úte 15 zář 18:57, celkem upraveno 2 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Jj a pak bych si vycital, ze teraz sa musim crcat za traktorom lebo sa tam vedla neho neprepcham (s RS3 uz som musel kolesom za ciaru), alebo musim ist Touranom, lebo sa zase nepomestime...nikdy to nebude dokonale. Uvidime ale verim, ze si polepsim oproti Abarthu vo vsetkych smeroch :ympray:

A druha vec ze som chcel nieco co je uplny protipol vsetkemu co sa mi kazdy den dostava pod ruky a spomienka na casy ktore sme si nechcem povedat ze nevazili, ale uz nie su a nikdy nepridu :ymsigh:

Pre mna osobne obdobie tesne pred WLTP je top, ten najvacsi vyber a posledne casy kedy este stale zakaznik mal posledne slovo...
poloGTI
7-miestne GTI
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Jj, někdy jsme si nevážili, co máme.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Odpovědět