Tak.
Politický koutek
Re: Politický koutek
No a ty sracky na donbase delal kdo asi…
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pavproch: aha, takže Želina provokoval, tak je jednání Putina ospravedlnitelné? Hele, tohle je jako fakt vážně myšlená argumentace?
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Nerozumíte mi, já Putina vůbec NEobhajuju, jen sem si ověřil, že můj gut-feeling, že 100/0 není košér sa potvrdil.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
jak říkám... Ta holka neměla v tom oblečení vůbec chodit..
ne nadarmo, na garáži, jej nazývají komunistou. Podporovatel Putina a pod.
Teď tam dostal ban, za nepřístojné chování. Pěkného moderátora zde máte, jen co je pravda.
Teď tam dostal ban, za nepřístojné chování. Pěkného moderátora zde máte, jen co je pravda.
2.0i 107kW
Jako jo, je mi realne PP lito jak dopadl ... Pred par letama byl jeste docela v pohode. On uz dostal ban vsude kde jsem ho zaznamenal.
Naposledy upravil(a) Vrooom dne úte 01 zář 09:54, celkem upraveno 1 x.
Chlopi, díky za vyňadření soucitu, pokud je to k tomu mojemu (fyzickému) NEzdraví (= je to opravdu STRAŠNÉ, a to 24/7 a prozatím bez sebemenšího náznaku řešení).... ale to fyzické NEzdraví mi (prozatím) nezatemnilo duševno = jen prostě nevěřím každé společenské objednávce kolem sebe (tj. těch 100/0 ftomto přypadku opravdu není objektivních).
A nepodsouvejte mi že podporuju komanče nebo putina....
A nepodsouvejte mi že podporuju komanče nebo putina....
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Bohuzel to nemuzes sam objektivne zhodnotit. Ja te neznam a taky nemuzu hodnotit ale hodnota toho co zde pises sla rapidne dolu za posledni dobu
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex