Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Brus
Letec

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od Brus »

pavproch píše: dnes, 13:24 Jak nepochopil, ve fšech ofic. dokundamentech mám - protože chci - kompletní, nic nezastírající/nezakrývající údaje. A tak to má byť.
nepochopil, protoze v OR to je vzdy cela adresa
Pravda vyděsí
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

abgx1 píše: dnes, 17:16 Existuje nieco elektricke dodavkoidne s cim sa da aspon nudzovo ist po dialnici?

Do 2r potrebujem nahradit proace city verso(bude mu koncit zaruka), t6 uz ma tiez dobrych 11 rokov... obe z nich najazdia 30-50km denne, zvacsa po meste, nabijat sa da doma...

Zatial to vidim na renault kangoo a potencionalne novy multivan 2.0tdi ale ak by bolo nejake elektro...
Když se kupoval mulťák, měli jsme pučenej ňákej ten hybrid 1.5tsi v T7. Do zásuvky to strčit šlo, těch pár desítek km by to ujel mělo a máš jistotu že dojedeš.
Ale pro naše použití to byl nesmysl a skončilo to taky TDIčkem.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
mlunovozík
Autoškolák

Příspěvek od mlunovozík »

abgx1 píše: dnes, 17:16 Existuje nieco elektricke dodavkoidne s cim sa da aspon nudzovo ist po dialnici?

Do 2r potrebujem nahradit proace city verso(bude mu koncit zaruka), t6 uz ma tiez dobrych 11 rokov... obe z nich najazdia 30-50km denne, zvacsa po meste, nabijat sa da doma...

Zatial to vidim na renault kangoo a potencionalne novy multivan 2.0tdi ale ak by bolo nejake elektro...

I proace city verso je k mání v elektrice. Nevyhovuje? Proč?
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Kia PV5. Měl jsem to na víkend půjčený. Ty vyšší výbavy jsou docela fajn, ventilované sicny atd., za ty prachy docela ok auto. Chvíli jsem o tom přemýšlel na poskakování po městě, ale ještě jsem nerezignoval na život, abych jezdil dodávkou...
Odpovědět