nepochopil, protoze v OR to je vzdy cela adresa
Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
Když se kupoval mulťák, měli jsme pučenej ňákej ten hybrid 1.5tsi v T7. Do zásuvky to strčit šlo, těch pár desítek km by to ujel mělo a máš jistotu že dojedeš.abgx1 píše: ↑včera, 17:16 Existuje nieco elektricke dodavkoidne s cim sa da aspon nudzovo ist po dialnici?
Do 2r potrebujem nahradit proace city verso(bude mu koncit zaruka), t6 uz ma tiez dobrych 11 rokov... obe z nich najazdia 30-50km denne, zvacsa po meste, nabijat sa da doma...
Zatial to vidim na renault kangoo a potencionalne novy multivan 2.0tdi ale ak by bolo nejake elektro...
Ale pro naše použití to byl nesmysl a skončilo to taky TDIčkem.
black on black, petliter, jebem na too 
-
mlunovozík
- Autoškolák
abgx1 píše: ↑včera, 17:16 Existuje nieco elektricke dodavkoidne s cim sa da aspon nudzovo ist po dialnici?
Do 2r potrebujem nahradit proace city verso(bude mu koncit zaruka), t6 uz ma tiez dobrych 11 rokov... obe z nich najazdia 30-50km denne, zvacsa po meste, nabijat sa da doma...
Zatial to vidim na renault kangoo a potencionalne novy multivan 2.0tdi ale ak by bolo nejake elektro...
I proace city verso je k mání v elektrice. Nevyhovuje? Proč?
Kia PV5. Měl jsem to na víkend půjčený. Ty vyšší výbavy jsou docela fajn, ventilované sicny atd., za ty prachy docela ok auto. Chvíli jsem o tom přemýšlel na poskakování po městě, ale ještě jsem nerezignoval na život, abych jezdil dodávkou...
Pozeram ze vsetky tie elektro dodavky maju brutalne obmedzene maximalne rychlosti, sucastny proace sice je otrasne auto, 170-180kmh sa s tym da ist celkom dlhodobo... Chcelo by to aspon 160kmh a to nesplna asi ani jedna. Bolo by fajn keby to pri tych 160kmh zvladlo 40km trasu do susedneho mesta.
Vyzera ze 160 ide len EQV 300 a ID buzz GTX, zbytok max 135
Vyzera ze 160 ide len EQV 300 a ID buzz GTX, zbytok max 135
tak ono to ve 160 bude zrat tak 40 takze se moc neprojedes 
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Pochopil. Já reagoval na spectralovu radu, že dybych měl v zakladatelské listině jen obec, můžu změnu čp v OR následně udělat sám, ale protože já chci mít FŠECHNY ofic dokundamenty vždy plnohodnotné (tj. i zaklatelskou listinu s plnou adresou vč. čp), proč viz výše, nezbyde mi než jít zase za Dr. Zlámalovou (nebo jiným notářem pokud už je fdůchodě) to změnit tak, aby to zase bylo fšude fpořundku po mojemu.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch píše: ↑dnes, 05:38Pochopil. Já reagoval na spectralovu radu, že dybych měl v zakladatelské listině jen obec, můžu změnu čp v OR následně udělat sám, ale protože já chci mít FŠECHNY ofic dokundamenty vždy plnohodnotné (tj. i zaklatelskou listinu s plnou adresou vč. čp), proč viz výše, nezbyde mi než jít zase za Dr. Zlámalovou (nebo jiným notářem pokud už je fdůchodě) to změnit tak, aby to zase bylo fšude fpořundku po mojemu.
tady to píšeš jinak
Pravda vyděsí
Překlep, tam měla být zakl. listrina, sorry, moje zbrklost jako dycky.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.