Škoda Auto obecně

Jen o škodovkách a dalších autech českých značek.
Odpovědět
northwind
Pan Řidič

Re: Škoda Auto obecně

Příspěvek od northwind »

V roce BYD už budou auta made in EU a po pár letech už si na to lidi zvyknou, tak jako na korejské vozy toho času. Gen-Z a mladší už tohle nebudou vnímat vůbec hlavně, že to bliká jak TikTok.
Sajmik
Řidič začátečník

Příspěvek od Sajmik »

mattonecz píše: ned 14 čer 00:13 Měl sem už rezerovaný Elroq 85 sportline, TČ, tažný, 21" a ten druhý nejvyšší balík výbavy. 9/25 20k najeto.
No a pak sem si to projel.. a zrušil rezervaci. Ten den sem dostal zpátky A4 a jel sem tam 180 po dálnici.. ticho, jistota.

Poté přesednutí do Elroqa, hluk ve 130 možná větší než v audi ve 180, zátah údajných 210kw na dálnici uplně směšný a při sjezdu z dálnice sem myslel, že to neubrzdim. To vůůůbec nebrzdilo. Hádám že to je o zvyku na rekuperaci atp.

Bohužel bych to měl jako jediný auto a v tu chvíli bych od toho potřeboval abych z toho měl pocit, že si kupuju něco zajímavého.

Možná za rok až budou na trhu dvouletý kusy, tak koupit uplnou socku s malou baterkou jako druhý auto. Ale jako jediný auto s tím že chci jezdit i dálky, to prostě nejde.
zkoušel si novej Model 3?
Boxster 718 GTS 4.0
Tesla Model 3 SR
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Krom toho ze se mi nelibi tak i kvuli Muskovi ne.

Myslim ze jsou jen 2 reseni, maly levny elektro na jizdy do 200km.

Jako hlavni 800V auto se 100+kwh baterii.

Myslim ze by to mohlo byt i3 Touring. Kdyz mi AI neveme praci :)
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Tesla 3 je ohledně vnějšího designu jeden z mála povedených bateriáků. Většina ostatních jsou jako sestavena z lega bez šmrncu a elegance.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Sme offtopíč v Šáde vlkně, ale mně se opticky velmi líbí štíhlá S, 3 je mému woku baculatý hnus.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
delphin
Pan Řidič

Příspěvek od delphin »

Mě teď vezl taxikář v Tesle 3, ještě před fl. Ve srovnání s Enyaqem (a vlastně i dieselovým Superbem) mi přišla dost hlučná - hodně od kol a trochu aerodynamika. A to mě vezli v GB, takže max tak 120.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

jestli je to hlucnejsi nez superb ci enyaq tak je to dost smutnej pribeh :D ale to je jedna z veci co snad zlepsovali
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Za mne je nejsmutnější na tom autě ta cenovka 🤔 A pak teda, když to chceš prohnat operákem nebo leasingem.
Pokud nejsi tedy flotil desítek aut. Jako chtít za Enyaq RS víc, než za SQ5, při stejných podmínkách nájezdu a pojištění, mi přijde lehce nehratelné.
270kW
195kW
107kW
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Tak oni se ohani propadem ceny ale zas tak super levny ty el taky nejsou. Asi je to ted nasponovany iranem
Odpovědět