Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
V roce BYD už budou auta made in EU a po pár letech už si na to lidi zvyknou, tak jako na korejské vozy toho času. Gen-Z a mladší už tohle nebudou vnímat vůbec hlavně, že to bliká jak TikTok.
zkoušel si novej Model 3?mattonecz píše: ↑ned 14 čer 00:13 Měl sem už rezerovaný Elroq 85 sportline, TČ, tažný, 21" a ten druhý nejvyšší balík výbavy. 9/25 20k najeto.
No a pak sem si to projel.. a zrušil rezervaci. Ten den sem dostal zpátky A4 a jel sem tam 180 po dálnici.. ticho, jistota.
Poté přesednutí do Elroqa, hluk ve 130 možná větší než v audi ve 180, zátah údajných 210kw na dálnici uplně směšný a při sjezdu z dálnice sem myslel, že to neubrzdim. To vůůůbec nebrzdilo. Hádám že to je o zvyku na rekuperaci atp.
Bohužel bych to měl jako jediný auto a v tu chvíli bych od toho potřeboval abych z toho měl pocit, že si kupuju něco zajímavého.
Možná za rok až budou na trhu dvouletý kusy, tak koupit uplnou socku s malou baterkou jako druhý auto. Ale jako jediný auto s tím že chci jezdit i dálky, to prostě nejde.
Boxster 718 GTS 4.0
Tesla Model 3 SR
Tesla Model 3 SR
Krom toho ze se mi nelibi tak i kvuli Muskovi ne.
Myslim ze jsou jen 2 reseni, maly levny elektro na jizdy do 200km.
Jako hlavni 800V auto se 100+kwh baterii.
Myslim ze by to mohlo byt i3 Touring. Kdyz mi AI neveme praci
Myslim ze jsou jen 2 reseni, maly levny elektro na jizdy do 200km.
Jako hlavni 800V auto se 100+kwh baterii.
Myslim ze by to mohlo byt i3 Touring. Kdyz mi AI neveme praci
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Tesla 3 je ohledně vnějšího designu jeden z mála povedených bateriáků. Většina ostatních jsou jako sestavena z lega bez šmrncu a elegance.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Sme offtopíč v Šáde vlkně, ale mně se opticky velmi líbí štíhlá S, 3 je mému woku baculatý hnus.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Mě teď vezl taxikář v Tesle 3, ještě před fl. Ve srovnání s Enyaqem (a vlastně i dieselovým Superbem) mi přišla dost hlučná - hodně od kol a trochu aerodynamika. A to mě vezli v GB, takže max tak 120.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
jestli je to hlucnejsi nez superb ci enyaq tak je to dost smutnej pribeh
ale to je jedna z veci co snad zlepsovali
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Za mne je nejsmutnější na tom autě ta cenovka
A pak teda, když to chceš prohnat operákem nebo leasingem.
Pokud nejsi tedy flotil desítek aut. Jako chtít za Enyaq RS víc, než za SQ5, při stejných podmínkách nájezdu a pojištění, mi přijde lehce nehratelné.
Pokud nejsi tedy flotil desítek aut. Jako chtít za Enyaq RS víc, než za SQ5, při stejných podmínkách nájezdu a pojištění, mi přijde lehce nehratelné.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Tak oni se ohani propadem ceny ale zas tak super levny ty el taky nejsou. Asi je to ted nasponovany iranem
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex