IT poradna
Re: IT poradna
Na živě.cz sem byl zase debila, ale nakonec sem tam dostal rozumnou radu: Nebourat co mi funguje = budu teda pokračovat dál s ESETem, jen až ten stávající expiruje, musím tu smlouvu s nima přeonačit na kratší doibu a jen pár licencí, už sem jim písnul o guideline jak tu uďát.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
A další, tentokrát vědecké fuck-off.
tak na to ze to neni vhodny na vedeckou matematiku nemusis podepisovat naky trapny deklarace. kazdej at si s tim naklada jak chce.
fable co byl ted par dni venku nez ho tipli, uz napr programovat dokaze skoro dokonale. navrat na opus je docela utrpeni.
ja doufam ze az budu starej dedek tak porad tak nejak technologie budu schopen adoptovat a nenadavat na ne
fable co byl ted par dni venku nez ho tipli, uz napr programovat dokaze skoro dokonale. navrat na opus je docela utrpeni.
ja doufam ze az budu starej dedek tak porad tak nejak technologie budu schopen adoptovat a nenadavat na ne
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
AI není technologie, to je TRAGICKÝ OMYL.
Sem ukrutně zvjedaff na výsledek - spustil sem AI ano/ne anketu na zive.cz.
Vysledek je uplne bezpredmetnej. To ze to odmita par lidi co tomu nerozumi nic nezmeni. A to rikam jako nekdo koho to drive ci pozdeji pripravi o dost lukrativní praci. Ten prinos pro kazdodenni zivot je neocenitelny.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex