IT poradna
Re: IT poradna
Já to taky tou anketou nechci měnit, jen mě zajímavá, zda můj NE názor na AI je úplně okrajový nebo není a prozatím není - 55% Ano, 44% NE.
A ty vaše rádoby filozofické úvahy kolem teho mě nezajímají/nemohou změnit můj skálopevný názor nafurt.
A ty vaše rádoby filozofické úvahy kolem teho mě nezajímají/nemohou změnit můj skálopevný názor nafurt.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Za to nás moc zajímá jak nemáš rád AI. V předminulém století bys brojil proti parním strojům
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Nebrojil. Parní stroj smysl má/měl, AI ne.
o tom rozhoduje anketa na zive 
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
- Lachende Bestien
- Letec
Rozhodně víc škody než užitku respektive za ten celkem pochybný "přínos" ty neskutečné kvanta spálené elektřiny, vydrancované a znečištěné krajiny pro výrobu HW a provoz é-jájů to rozhodně nestojí. O životní energii milionů krmičů a instruktorů é-jájů ani nemluvě.
"Veškeré kvaltování toliko pro hovado dobré jest." J. A. K.
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí cca 3000 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motorkářů.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
CEO - Cheat Execrative Offender
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí cca 3000 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motorkářů.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
CEO - Cheat Execrative Offender
Tak už mi tu anketu na zive.cz zamkli (žeby to byla pomsta od AI?) s výsledkem, že sem 40-ti procentní = čuli opravdu ftom nejsu sám. Taja s blbým tlačítkovým mobilem. Howgh.
Ešče že na zive.cz sou ochotní (živí, fuck AI) admini (wikan) - s jeho pomocí sem právě vyřešil (pro mě - pc pololamu) neřešitelný poblém s nastavením PDF Creatoru jako výchozí stiskárny pro celé Win, dyž není/nebyl na seznamu stiskáren Win. KUJU ešče raz moc.
co kdyby vzdy nez neco napises ses zeptal jestli je tvuj prispevek pro nekoho zajimavym nebo prinosnym
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
IMHO sa sluší ochotnému člověku poděkovat.