Další zajímavá autovidea

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Další zajímavá autovidea

Příspěvek od Truck Daškam »

Já taky ne, ale pokud člověk nezávodí na okruhu, tak je to reálně k ničemu.
Já mám jen 190k a silnější by mi nevadilo - tak 220hp max.. Víc nevím u auta co má 2tuny k čemu
Chápeš to?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Sem NATOm podobně, 258kobyl je u mně strop (co ešče zvládnu, nebo si to aspoň myslím, že zvládám).

A hnydopich: Jaká asitak bude životnost motoru (nepřirozeně) vyhnaného na 800? IMHO desítky tisíc km, stěží.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Truck Daškam
Letec

A hnydopich: Jaká asitak bude životnost motoru (nepřirozeně) vyhnaného na 800? IMHO desítky tisíc km, stěží.
Tohle jsem chtěl taky napsat a je to třeba důvod, proč já na těch aspon 200hp nejdu - na druhou stranu tohle ti majitelé neřeší. Maj to na tři roky a pak to bud někde rozstřelí jak říká ve videu, nebo si "musí" koupit novější model
A on to není jen motor, čočku dostává celý hnací ústrojí...
Chápeš to?
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Truck Daškam píše: čtv 07 kvě 14:54 Já taky ne, ale pokud člověk nezávodí na okruhu, tak je to reálně k ničemu.
Já mám jen 190k a silnější by mi nevadilo - tak 220hp max.. Víc nevím u auta co má 2tuny k čemu
tvl, 200k je tak akorát na svižnější jízdu, ale že by z toho měl jít strach...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

pavproch píše: čtv 07 kvě 15:15 Sem NATOm podobně, 258kobyl je u mně strop (co ešče zvládnu, nebo si to aspoň myslím, že zvládám).

V tom videu říká, ze mu tam jezdi nacipovany auto od 40k km a teď ma 210k ... ten motor asi bude super. A teď nedávno tu byl německý test kdy stock motor byl po 100 k km bez znamek použití. Zdá se že S58 a B58 jsou super motory :-)
Truck Daškam
Letec

Já o strachu nic nepsal. Jen píšu, že nevím k čemu to je dobrý

Jako jestli mám strach - tak spíše opačně z uživatele co má auto 200hp+ a řidičák dva roky. Viz ten debil nedávno v Porsche, co smetl matku s dítětem
Chápeš to?
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Truck Daškam píše: čtv 07 kvě 19:34
Já o strachu nic nepsal. Jen píšu, že nevím k čemu to je dobrý
pro Tebe evidentně k ničemu :)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Truck Daškam
Letec

I na svižnější ježdění těch 800k použiješ kdy? Bavíme se o autě co nemá ani 2t, je jasný že třeba v Q8 na stejný předjíždění potřebuješ koní více
Chápeš to?
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

úplně všude, např. při každém předjíždění, nebo po vyloupení banky, koní není nikdy dost.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Najvykonnejsie co som soferoval bol 298kW arteon a 320kW myslim 140i... Je tazke to auto vyuzit naplno, ale je super mat ten vykon k dispozicii kedykolvek :D

Ani 140+kW motorkarov(co je ekvivalent 800+ hp auta) som nikdy nepocul sa stazovat na to ze by sa ten vykon nedal vyuzit, alebo by bol zbytocny. Napr. pri obehovani obides kamion ako cyklistu, alebo zmiznes z miesta ked je to potrebne.

Tie "mlade" vodicaky a 200+ hp auta mi tiez nepridu ako nejaky problem... Resp. Ked si spomeniem na mojich 18-19(a kamaratov v tom veku) a co vsetko sa dalo stvarat s fabiou sedan, daciou logan, seat incou, 66kW golfom a podobnymi skvostami tak si fakt nemyslim ze by bol vykon tak nebezpecna zlozka.
Odpovědět