Já taky ne, ale pokud člověk nezávodí na okruhu, tak je to reálně k ničemu.
Já mám jen 190k a silnější by mi nevadilo - tak 220hp max.. Víc nevím u auta co má 2tuny k čemu
Další zajímavá autovidea
- Truck Daškam
- Letec
Re: Další zajímavá autovidea
Chápeš to?
Sem NATOm podobně, 258kobyl je u mně strop (co ešče zvládnu, nebo si to aspoň myslím, že zvládám).
A hnydopich: Jaká asitak bude životnost motoru (nepřirozeně) vyhnaného na 800? IMHO desítky tisíc km, stěží.
A hnydopich: Jaká asitak bude životnost motoru (nepřirozeně) vyhnaného na 800? IMHO desítky tisíc km, stěží.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- Truck Daškam
- Letec
Tohle jsem chtěl taky napsat a je to třeba důvod, proč já na těch aspon 200hp nejdu - na druhou stranu tohle ti majitelé neřeší. Maj to na tři roky a pak to bud někde rozstřelí jak říká ve videu, nebo si "musí" koupit novější modelA hnydopich: Jaká asitak bude životnost motoru (nepřirozeně) vyhnaného na 800? IMHO desítky tisíc km, stěží.
A on to není jen motor, čočku dostává celý hnací ústrojí...
Chápeš to?
tvl, 200k je tak akorát na svižnější jízdu, ale že by z toho měl jít strach...Truck Daškam píše: ↑dnes, 14:54 Já taky ne, ale pokud člověk nezávodí na okruhu, tak je to reálně k ničemu.
Já mám jen 190k a silnější by mi nevadilo - tak 220hp max.. Víc nevím u auta co má 2tuny k čemu
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124