Dotaz k Hankook winter i cept evo3 a problematice XL bočnic. Už od začátku jsem vůbec nebyl spokojen s celkovým gripem na sněhu. Přisuzoval jsem to relativně nízké bočnici, tak je už několik sezón jezdím, rozměr 235 45 18 na Tesla Model 3. Letos jsem měl ale porovnání s 718 Boxsterem na tři roky starých Michelin PA4, rozměr 235 a 265 40 19 a přišlo mi, že fungují na sněhu mnohem lépe. V testech nicméně vychází na sněhu lépe Hankook + Michelin je starší guma a ještě na autě, které by nemělo fungovat na sněhu lépe - širší zadní pneu, tvrdší podvozek, tvrdší uložení podvozku. Na druhou stranu je ale o 400kg lehčí.
Přemýšlím teda čím to je. Že by jen tou váhou? Obě pneu mají hmotnostní index 98, rychlostní index je stejný, ale Hankook je XL. Taky je dost rozdíl v tlacích, Tesla má předepsáno 2,9 (ale reálně jsem tam měl většinou na sněhu tak 2,7) a Boxster 2,1.
Má někdo porovnání stejných XL a ne XL zimáků na stejným autě? Myslím si, že to musí být buď tvrdší XL konstrukcí nebo těmi vysokými tlaky na relativně lehkém autě (Model 3 váží méně než aktuální 330d xDrive).
Pneu koutek
Re: Pneu koutek
Ja si myslim ze to bude hlavne vahou auta. Tesla vazi o 500kg viac a to na snehu robi obrovsky rozdiel
Na asfalte pneumatika drzi hlavne pomocou adhezie. A adhezia rastie viacmenej linearne s hmotnostou auta... Cim tazsie auto, tym vacsia pritlacna sila na pneumatiku ktora pomaha "porazit" zotrvacnost tazsieho auta.
Ale na snehu uz adhezia nehra taku rolu, tam ide o "mechanicke zahryznutie" do snehu, pneumatika sa musi zakusnust... A tento zaber na snehu sa s narastajucou hmotnostou auta zvysuje len velmi pomaly. Zotrvacnost tazsieho auta rastie, ale sily ktore vie preniest pneumatika na snehu uz nie.
Na asfalte pneumatika drzi hlavne pomocou adhezie. A adhezia rastie viacmenej linearne s hmotnostou auta... Cim tazsie auto, tym vacsia pritlacna sila na pneumatiku ktora pomaha "porazit" zotrvacnost tazsieho auta.
Ale na snehu uz adhezia nehra taku rolu, tam ide o "mechanicke zahryznutie" do snehu, pneumatika sa musi zakusnust... A tento zaber na snehu sa s narastajucou hmotnostou auta zvysuje len velmi pomaly. Zotrvacnost tazsieho auta rastie, ale sily ktore vie preniest pneumatika na snehu uz nie.
Re: Pneu koutek
Díky za zprávu.
Ještě jsem na ty hmotnosti koukal detailněji a je to (k mému překvapení) rozdíl jen 340 kg. Ale i tak se už přikláním k tomu co píšeš.
Ty pneumatiky mě napadly i proto, jak dobře se choval na sněhu MB C200 W205 na 205 60 R16. Ve skutečnosti to ale možná bylo spíš tím, že vážil téměř stejně jako Boxster.
Ještě jsem na ty hmotnosti koukal detailněji a je to (k mému překvapení) rozdíl jen 340 kg. Ale i tak se už přikláním k tomu co píšeš.
Ty pneumatiky mě napadly i proto, jak dobře se choval na sněhu MB C200 W205 na 205 60 R16. Ve skutečnosti to ale možná bylo spíš tím, že vážil téměř stejně jako Boxster.