Zimní/letní? Už máte přezuto?

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
Předseda
Letec

Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?

Příspěvek od Předseda »

Tvl servisák co přezouvá kola a povoluje je metrovou tyčí protože rázákem to nejde. Tomu říkám slušný oddíl :D Performance rázák z lidlu má skoro 2000Nm ukrouťák, že tím povolej i šroby kol traktoru. Ale s autem by si to jistě neporadilo :D :D
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Taky mi zůstává rozum stát. Roky si přezouvám buď sám s momenťákem nebo v pneuservisu kde ho taky používají. Šrouby nemažu. Nikdy jsem neměl problém povolit je po sezóně 25 cm klíčem.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak mi prostě nevěříte. Nekecám ale, IMHO mám pravdu.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

pavproch píše: dnes, 05:55 Zajímavé je, že dyž sem u Strnadla a povoluje ty šrouby on, tak mu to taky nejde pneumatickým rázovým šroubivákem (proto nevěřím, že Aku rázový šroubovák by to dal) - musí občas použít i víc než metrovou ráčnu DIA udělanou z
já nevím, jestli se těm tvým argumentům a závěrům mám smát, nebo raději brečet. Vzduch to samozřejmě nedává... my s tím pracujeme denně, ale tobě se to nezdá, resp. nevěříš tomu :D

Teď jsem koupil aku (stála sice 50) ale povolí i to, co nedokázali urvat 2 chlapi visící na 2m trubce. Kdybych to neviděl, nikdy bych tomu taky nevěřil, ale je velká a těžká jak kangoo.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Ten kdo nemaže, nemá problém.
PP maže a má problém.

Problém bych hledal v blížící se generálce motoru, solení z zimě, přistěhovalcích nebo EU.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@MZ: No dobře, už věřím, přesto ale zůstanu u své krátké ráčny a dlouhého trháku resp. Strnadla.
@HM: Té druhé části vůbec nerozumím... ale to nevadí.
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

M.Z. píše: dnes, 12:20
pavproch píše: dnes, 05:55 Zajímavé je, že dyž sem u Strnadla a povoluje ty šrouby on, tak mu to taky nejde pneumatickým rázovým šroubivákem (proto nevěřím, že Aku rázový šroubovák by to dal) - musí občas použít i víc než metrovou ráčnu DIA udělanou z
já nevím, jestli se těm tvým argumentům a závěrům mám smát, nebo raději brečet. Vzduch to samozřejmě nedává... my s tím pracujeme denně, ale tobě se to nezdá, resp. nevěříš tomu :D

Teď jsem koupil aku (stála sice 50) ale povolí i to, co nedokázali urvat 2 chlapi visící na 2m trubce. Kdybych to neviděl, nikdy bych tomu taky nevěřil, ale je velká a těžká jak kangoo.
Ten Strnadel vypadá jako supr sympaťák, zkusil bych tam zajet přezout tvoje centrální matice :D
Naposledy upravil(a) vasco dne čtv 26 bře 13:44, celkem upraveno 1 x.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Mno, logická konseqence vyplývající z případného (je skoro jisté, že bude - ref vlkno o AR) pneu-defektu (yezdím zásadně jen non-RFT gumy + vozím s sebou jen sprej): Fčíl sem teda rači čuměl do m4Zlikovy pojistky od Alliancu a jo, mám tam odtah až do 750km. Ufff. Ale do brambora (fčíl už enem POV ref autovrak ref šetřím) kromě teho spreje rači přidám i kompresorek (nebo žeby rači preventivně i celé dojezdové kolo?) :ymhug:
Odpovědět