Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
A co zkusit pneuservis? Za pár stovek a bez bolesti. Jak jdou léta skončí tak každej
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Šetřím. Na nesprávném místě/na úkor svého NEzdraví, já vím.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Tak obavy ze zítřka ráno na Syrákově na letních sou fuč = nikam neyedu.
Jako skoro vždy, poblém sa vyřešil sám, teda spíš odložil - po komunikaci s AR.net mám ověřeno na stacionárech v RpR, že detekce Ka i GPS fungujou + chytrá paní už několik dní mlčí s chybovýma hláškama a sfítí zeleně (nepřerušovaně), čuli nikam neyedu a budu to dál bedlivě pozorovat dokad to znova nepřijde. Paq teprve bude znova na pořadu dne cesta do AR.net.
Fertig. Může nasypat.
Jako skoro vždy, poblém sa vyřešil sám, teda spíš odložil - po komunikaci s AR.net mám ověřeno na stacionárech v RpR, že detekce Ka i GPS fungujou + chytrá paní už několik dní mlčí s chybovýma hláškama a sfítí zeleně (nepřerušovaně), čuli nikam neyedu a budu to dál bedlivě pozorovat dokad to znova nepřijde. Paq teprve bude znova na pořadu dne cesta do AR.net.
Fertig. Může nasypat.
IMHO +/- jo, po tom půlroce yeždění je to sice potrat povolit ty šrouby mnou dotažené trhákem, ale dyž je předtím dotáhne Strnadel momenťákem, tak dou ešče hůř.
Nechceš si změnit nick na PROBLEM?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
já mám jinou záhadu.
dotahuju většinou akuvkou plus křížem "co utáhnu rukama". A ani to nějak moc neprožívám. Prostě tak to začne jít ztuha, tak ještě trochu cuknu a považuju to za bezpečné. Skákat po tom už vůbecnepovažuju za nutný.
A že mi to pak klasicky nejde povolit a je tomu často nutný trochu pomoct, to chápu.
Ale že jsem si s pomocí metrový trubky rukama dokázal vohnout ten kříž, to mě trochu nasralo.

dotahuju většinou akuvkou plus křížem "co utáhnu rukama". A ani to nějak moc neprožívám. Prostě tak to začne jít ztuha, tak ještě trochu cuknu a považuju to za bezpečné. Skákat po tom už vůbecnepovažuju za nutný.
A že mi to pak klasicky nejde povolit a je tomu často nutný trochu pomoct, to chápu.
Ale že jsem si s pomocí metrový trubky rukama dokázal vohnout ten kříž, to mě trochu nasralo.
black on black, petliter, jebem na too 
@MZ: To není problém, to je nepopiratelný fakt, že na povolení kolových šroubů je třeba větší Mk než byl ten na jejich dotažení (kdysik sem to kdesyk už probíral a dostal k temu mat-fyz vysvětlení ref teplotní a prašná zátěž v čase).
Stepan: Jestli takto dotahuješ sedmitunu tak to zní adekvátně. U osobního auta s půlmetrovým klíčem znamená předepsaný moment (typicky kolem 105-120 N.m) že se do toho člověk trochu opře zápěstím.
PP: ve videu Harryho Metcalfa když si přezouval Jaguár měl pěknou OEM vychytávku - šroubovací vodítka na nasazení disků, má to zabránit poškození keramických kotoučů.
PP: ve videu Harryho Metcalfa když si přezouval Jaguár měl pěknou OEM vychytávku - šroubovací vodítka na nasazení disků, má to zabránit poškození keramických kotoučů.
Naposledy upravil(a) Zajda dne stř 25 bře 18:50, celkem upraveno 1 x.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet