jsem tušil, že si naplánuješ cestu zbytečně přes kopce a pak se budeš bát, aby tam nebyl sníh
Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
Pravda vyděsí
Nevede. Minimálně Syrákov.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Tak po úspěšné STK sou už i podložky pod letníma kolama z5 = NEBUDU přezouvat, dyž nasype tak holt do AR.net NEpojedu.
EDIT A geront-dovětek - jaxem minulý týden DIY přezouval ze zimních a neska tam dával podložky = 2x4 kola práce rukama/zápěstím s trhákem a ráčnou = geront-artrotická zápěstí mi fčil můžou doslova upadnout, počítám že zítra sa ani nenajím... chjo no.
EDIT A geront-dovětek - jaxem minulý týden DIY přezouval ze zimních a neska tam dával podložky = 2x4 kola práce rukama/zápěstím s trhákem a ráčnou = geront-artrotická zápěstí mi fčil můžou doslova upadnout, počítám že zítra sa ani nenajím... chjo no.
Doporučím aku nářadí.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Neska už před pátou, chjo no.
@MZ: Aku? Dyž ty šrouby nejsem schopen povolit skoro metrovým trhákem? No way.
@brus: Syrákov 592, moje chalupa má práh 430.
@MZ: Aku? Dyž ty šrouby nejsem schopen povolit skoro metrovým trhákem? No way.
@brus: Syrákov 592, moje chalupa má práh 430.
Předpověď na čtvrtek
Většinou zataženo, déšť nebo přeháňky. V polohách nad cca 700 m, postupně nad 500 m, při intenzivnějších srážkách i níže, srážky smíšené nebo sněhové.
Nejnižší noční teploty 4 až 1 °C.
Nejvyšší denní teploty 2 až 6 °C.
divil by ses, ale lepší aku rázák zvládne velký momenty (třeba i levný parkside)
BTW: nedotahuješ kola moc? Já když je utahuju na správný moment(většinou cca 130-180Nm - dle auta), tak je při sundávání povolím naprosto bez problému
Nedotahuju.
Šrouby dotahuju jednou rukou/ráčnou ca 20-22cm na ten správný moment dle pocitu (momeňák je u mně sprosté slovo) a po půlroce yeždění je dycky (fšech 20) musím povolovat tím skoro metrovým trhákem a celou svou váhou (75kg na skoro metru) i přesto že šrouby dycky mažu vazelínou (i dyž sa to nedoporučuje/zakazuje mazat, nedokážu si představit, že bych je nemazal, to by už nešly povolit vůbec)
Šrouby dotahuju jednou rukou/ráčnou ca 20-22cm na ten správný moment dle pocitu (momeňák je u mně sprosté slovo) a po půlroce yeždění je dycky (fšech 20) musím povolovat tím skoro metrovým trhákem a celou svou váhou (75kg na skoro metru) i přesto že šrouby dycky mažu vazelínou (i dyž sa to nedoporučuje/zakazuje mazat, nedokážu si představit, že bych je nemazal, to by už nešly povolit vůbec)
Nemáš absolutně ponětí, co zvládne kvalitní aku vercajk
My už nepoužíváme nic jiného.
My už nepoužíváme nic jiného.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
I dyby to Aku zvládlo (pochybuju, silně), tak stejně budu muset rukama ty kola zvedat/rovnat na náboj a držet = zápěstí bych nijak neušetřil námahy = bolesti. Proto prostě NE.