pavproch píše: ↑včera, 12:46
Ravenol je obskurní zančka, nemůže to být kvalitní wolej.
Můj neměnný názor.
Tohle je stupidita, nezlob se na mě. Původně jsem si chtěl dát práci a seznámit tě blíže s Ravenolem a kvalitou jeho produktů (dodávají maziva mimo jiné do F1, F2, F3, WRC, DTM a do vytrvalostních závodů), ale s tím, jak jsi to napsal, by to zjevně bylo házením hrachu na zeď.
Pak se nediv, že na tebe lidi reagují, tak jak reagují.
Mně to ale nevadí, že ze mně děláte šaška, já jím sem ráth. Hlavně že mám svůj neměnný zcela jasný názor.
Btw, v CZ přehledech "top" značek wolejů ta obskurita Ravenol vůbec nenisu, v D přehledu je, na 9-tém místě = naprostý okraj, čuli u mně prostě šmejd. Jako to ONO.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Aplikuješ podobný vzorec i v ostatních komoditách? Jako že nejkvalitnější zahraniční vůz na českém trhu je Hyundai Tucson, nejkvalitnější potraviny koupíš v Lidlu a budou pocházet od Agrofertu?
Rozvedu Zajdu o kousek dál: touto metrikou můžeme mrknout třeba na pavprochovu firmu. Jaký má podíl na trhu? Třeba se dozvíme, že pavproch produkuje obskurní shit.
Korejec? NEVER EVER.
Lídl nemám osobně ráth (byl sem v něm jednou v životě) ale běžné potraviny (které můj geront je ešče schopen pozřít bez velkých problémů) má sqělé. Agrofert - Bureše nesnáším, ale např. kuřata od něj (kg za šedesát nebo kolik - v Lídlu) v pečené formě mému kačerovi šutnají 100000000x líp než jakési stejně pečené nóbl supr-hypr-extra-speciál domácí francouzské minikuře s modrýma nohama za bratru 12set. To byl (chuťový) hnus na poblití.
@spectral: Podíl na trhu sme měli dost značný (v EU/Říši jeden konkurent, v Ázii a US jich je/bylo víc). Naši zákazníci naše stroje proti těm Němcům i azijatům dokonce hodnotili jako "mnohem pokrokovější a spolehlivější", čili asi sme úplný šit nevyráběli. A ten Němec fčíl sice stále existuje, ale taky jen přežívá a dyby neměl ešče i inačí obch. aktivity, tak už tu nenisu jako moje firma.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
A kde jste s podílem na trhu teď? To byla pointa mě a Zajdy: podíl na trhu není ani zdaleka dán jen kvalitou produktu. Často právě naopak - například hitech je drahé, tudíž existuje jen úzká skupina zákazníků, kteří si ho mohou dovolit.