pavproch chčije proti proudu (woleje, benzíny apod.)

Které palivo je to pravé pro či ono auto?
Spectral
Mistr volantu

Re: Benzina paliva

Příspěvek od Spectral »

pavproch píše: včera, 12:46 Ravenol je obskurní zančka, nemůže to být kvalitní wolej.
Můj neměnný názor.
Tohle je stupidita, nezlob se na mě. Původně jsem si chtěl dát práci a seznámit tě blíže s Ravenolem a kvalitou jeho produktů (dodávají maziva mimo jiné do F1, F2, F3, WRC, DTM a do vytrvalostních závodů), ale s tím, jak jsi to napsal, by to zjevně bylo házením hrachu na zeď.
Pak se nediv, že na tebe lidi reagují, tak jak reagují.
:ar!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Mně to ale nevadí, že ze mně děláte šaška, já jím sem ráth. Hlavně že mám svůj neměnný zcela jasný názor.

Btw, v CZ přehledech "top" značek wolejů ta obskurita Ravenol vůbec nenisu, v D přehledu je, na 9-tém místě = naprostý okraj, čuli u mně prostě šmejd. Jako to ONO.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Názor bys měl umět i podpořit argumenty. Jinak se jedná spíš o zabedněnost.

Co je to prosímtě přehled top značek olejů?
Naposledy upravil(a) Zajda dne pát 06 bře 17:27, celkem upraveno 1 x.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

A co asi sem naspal v předchozím příspěvku?
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

O oleje se zajímám celkem obšírně a netuším o jakém žebříčku mluvíš a co má mít společného s kvalitou.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Naspal sem do gůglu: Trh motorových olejů zastoupení značek (nebo tak něco, už se nepamtuju, holt geront).

Podíl na trhu IMHO na 100% říká vše o kvalitě.

Ale to je jedno, šaška NEpřesvědčíte. Šašek má svůj názor.

Btw, šašek semi líbí, na tom pokecu o wolejích sem byl za podobně jasný a vyhraněný MŮJ názor nazýván debilem a kokotem a to semi teda nelíbilo.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Aplikuješ podobný vzorec i v ostatních komoditách? Jako že nejkvalitnější zahraniční vůz na českém trhu je Hyundai Tucson, nejkvalitnější potraviny koupíš v Lidlu a budou pocházet od Agrofertu?
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

Rozvedu Zajdu o kousek dál: touto metrikou můžeme mrknout třeba na pavprochovu firmu. Jaký má podíl na trhu? Třeba se dozvíme, že pavproch produkuje obskurní shit.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Korejec? NEVER EVER.
Lídl nemám osobně ráth (byl sem v něm jednou v životě) ale běžné potraviny (které můj geront je ešče schopen pozřít bez velkých problémů) má sqělé. Agrofert - Bureše nesnáším, ale např. kuřata od něj (kg za šedesát nebo kolik - v Lídlu) v pečené formě mému kačerovi šutnají 100000000x líp než jakési stejně pečené nóbl supr-hypr-extra-speciál domácí francouzské minikuře s modrýma nohama za bratru 12set. To byl (chuťový) hnus na poblití.

@spectral: Podíl na trhu sme měli dost značný (v EU/Říši jeden konkurent, v Ázii a US jich je/bylo víc). Naši zákazníci naše stroje proti těm Němcům i azijatům dokonce hodnotili jako "mnohem pokrokovější a spolehlivější", čili asi sme úplný šit nevyráběli. A ten Němec fčíl sice stále existuje, ale taky jen přežívá a dyby neměl ešče i inačí obch. aktivity, tak už tu nenisu jako moje firma.
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

A kde jste s podílem na trhu teď? To byla pointa mě a Zajdy: podíl na trhu není ani zdaleka dán jen kvalitou produktu. Často právě naopak - například hitech je drahé, tudíž existuje jen úzká skupina zákazníků, kteří si ho mohou dovolit.
Odpovědět