Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Kdysi jsme tu řešili rychlost na okresce. Už nevím kdo to byl, ale nějaký dement tu psal, že 130 je v pohodě.
Ted mám na FB video (sdíleno od Plzenské Jehlárenské), kde řidič na okresce trefil zajíce a rozhodilo ho to do smyku - to je pak kurva rozdíl, jestli auto v protisměru trefí ve 130 nebo v 90, tuplem pokud stejně debilní názor má i řidič v tom protisměru a taky letí 130.
Místo zajíce můžeme mít na okresce úplně cokoliv - od hejna ptáků a až po skupinu jelenů
Ted mám na FB video (sdíleno od Plzenské Jehlárenské), kde řidič na okresce trefil zajíce a rozhodilo ho to do smyku - to je pak kurva rozdíl, jestli auto v protisměru trefí ve 130 nebo v 90, tuplem pokud stejně debilní názor má i řidič v tom protisměru a taky letí 130.
Místo zajíce můžeme mít na okresce úplně cokoliv - od hejna ptáků a až po skupinu jelenů
Chápeš to?
Je to tak. Taky člověk může trefit nízko letící létající talíř nebo ho vychýlí padající meteorit. A když jsme u toho zajíce, který mě rozhodí do smyku a vrhne do protisměru, na to není potřeba zajíc, některým k tomu bude stačit i dobře vykrmený čmelák. Tak jako tak, čelní střet v 90 (u obou aut) je pořád nepřijatelné riziko, to by byl masakr. Navrhuji jezdit 40. Víš jak, kdyby to zachránilo jediný život...
tak na to video, kde zajíc roztočí auto si teda počkám. Můj typ - nějaká stará plečka v zatáčce a řidič co trhl řízením
Ma ho na facebooku.
https://www.facebook.com/share/r/1HerLb66kf/
Vyzera to akoby sa zajac sekundu po naraze rozhodol zatiahnut rucnu brzdu.
https://www.facebook.com/share/r/1HerLb66kf/
Vyzera to akoby sa zajac sekundu po naraze rozhodol zatiahnut rucnu brzdu.
jakože je dogma video jednoho neřidiče, co na každou nenadálou událost reaguje jak blondýna a napálí to do svodidel?Truck Daškam píše: ↑ned 01 bře 22:19 Kdysi jsme tu řešili rychlost na okresce. Už nevím kdo to byl, ale nějaký dement tu psal, že 130 je v pohodě.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- Truck Daškam
- Letec
V 90 se s autem podstatně lépe manévruje a efektivněji se bržděním snižuje rychlost. A může to být ten předěl, kdy auto udržíš ve vlastním směru jízdy, takže ani k nehodě nedojde (a to nemusí být zajíc nebo meteorit, může to být naprosto cokoliv)
Prostě je rozdíl v silnici, kde je oddělený protisměr a kde není. Když se cokoliv posere na dálnici, tak s trochou štěstí to člověk omlátí jen o svodidla na obou stranách a neproběhne efekt sčítání rychlostí
A není to o zajíci - jelen, blbej cyklista nebo chodec, něco v silnici, bouchlá pneu, tomu před tebou odletí kus nákladu, řidiči se udělá blbě nebo právě něco se stane tomu v protisměru atd...
V sobotu jsem zase výletil... 100 mimo obec hrozně málo, každej debilní koncernista mi musel ukázat, jak mu to jede. A v první zatáčce mě sral a zdržoval, protože prostě neumí jezdit a jen umí šlapat na plyn na rovince
Prostě je rozdíl v silnici, kde je oddělený protisměr a kde není. Když se cokoliv posere na dálnici, tak s trochou štěstí to člověk omlátí jen o svodidla na obou stranách a neproběhne efekt sčítání rychlostí
A není to o zajíci - jelen, blbej cyklista nebo chodec, něco v silnici, bouchlá pneu, tomu před tebou odletí kus nákladu, řidiči se udělá blbě nebo právě něco se stane tomu v protisměru atd...
V sobotu jsem zase výletil... 100 mimo obec hrozně málo, každej debilní koncernista mi musel ukázat, jak mu to jede. A v první zatáčce mě sral a zdržoval, protože prostě neumí jezdit a jen umí šlapat na plyn na rovince
Chápeš to?
to ze trefi zajice a napali to do svodidel sem opravdu nepochopil. mozna ho napadlo ze by se mu hodila totalka. taky by se mi hodila...
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
doporučím pro jistotu všude jezdit jen 70, protože se v té rychlosti lépe manévruje.Truck Daškam píše: ↑pon 02 bře 07:50 V 90 se s autem podstatně lépe manévruje a efektivněji se bržděním snižuje rychlost. A může to být ten předěl, kdy auto udržíš ve vlastním směru jízdy, takže ani k nehodě nedojde (a to nemusí být zajíc nebo meteorit, může to být naprosto cokoliv)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
jenze pak se najdou taci, co pojedou 70 ve snehove vanici, protoze se v te rychlosti lepe manevruje
Pravda vyděsí
- GeneHawkins
- Letec
On to může být i předěl v šedesátce. V šedesátce se totiž s autem podstatně lépe manévruje a efektivněji se bržděním snižuje rychlost.Truck Daškam píše: ↑pon 02 bře 07:50 V 90 se s autem podstatně lépe manévruje a efektivněji se bržděním snižuje rychlost. A může to být ten předěl, kdy auto udržíš ve vlastním směru jízdy, takže ani k nehodě nedojde (a to nemusí být zajíc nebo meteorit, může to být naprosto cokoliv)