Kdysi jsme tu řešili rychlost na okresce. Už nevím kdo to byl, ale nějaký dement tu psal, že 130 je v pohodě.
Ted mám na FB video (sdíleno od Plzenské Jehlárenské), kde řidič na okresce trefil zajíce a rozhodilo ho to do smyku - to je pak kurva rozdíl, jestli auto v protisměru trefí ve 130 nebo v 90, tuplem pokud stejně debilní názor má i řidič v tom protisměru a taky letí 130.
Místo zajíce můžeme mít na okresce úplně cokoliv - od hejna ptáků a až po skupinu jelenů
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Chápeš to?
Je to tak. Taky člověk může trefit nízko letící létající talíř nebo ho vychýlí padající meteorit. A když jsme u toho zajíce, který mě rozhodí do smyku a vrhne do protisměru, na to není potřeba zajíc, některým k tomu bude stačit i dobře vykrmený čmelák. Tak jako tak, čelní střet v 90 (u obou aut) je pořád nepřijatelné riziko, to by byl masakr. Navrhuji jezdit 40. Víš jak, kdyby to zachránilo jediný život...
tak na to video, kde zajíc roztočí auto si teda počkám. Můj typ - nějaká stará plečka v zatáčce a řidič co trhl řízením
Ma ho na facebooku.
https://www.facebook.com/share/r/1HerLb66kf/
Vyzera to akoby sa zajac sekundu po naraze rozhodol zatiahnut rucnu brzdu.
https://www.facebook.com/share/r/1HerLb66kf/
Vyzera to akoby sa zajac sekundu po naraze rozhodol zatiahnut rucnu brzdu.
jakože je dogma video jednoho neřidiče, co na každou nenadálou událost reaguje jak blondýna a napálí to do svodidel?Truck Daškam píše: ↑včera, 22:19 Kdysi jsme tu řešili rychlost na okresce. Už nevím kdo to byl, ale nějaký dement tu psal, že 130 je v pohodě.
Ted mám na FB video (sdíleno od Plzenské Jehlárenské), kde řidič na okresce trefil zajíce a rozhodilo ho to do smyku - to je pak kurva rozdíl, jestli auto v protisměru trefí ve 130 nebo v 90, tuplem pokud stejně debilní názor má i řidič v tom protisměru a taky letí 130.
Místo zajíce můžeme mít na okresce úplně cokoliv - od hejna ptáků a až po skupinu jelenů
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124