BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od Vrooom »

pavproch píše: stř 25 úno 11:12 Zvídavá otázka kolem těch brzd: Jaxem NATO (laik) čumel esli temu něco zjevného není, taxem přišel NATO, že oboje desky (př. i zadní) už sou dost ojeté, brzo asi budu muste měnit. Po mnoha neúspěšných pokusech s aftermarketem vím, že jedině OEM BMW desky:
přední tam mám S2NHA z M235i OEM č. 34116859066
zadní OEM BMW č. 34216775678
Neví někdo, kdo (TRW, Bosch, Meyle.... je výrobcem těch OEM desek? (Žebych je někde kupil levněji než v autorizáku....)
Ty brzdy mam na 1er a mam dobry zkusenosti s Jurid, ktery staly par Kc. Pak jsem zkousel Ate a ty nic extra. Neprisly mi o nic lepsi nez Jurid a na NS docely mizely. Jeste jsem zkousel brembo xtra a ty jsou taky fajn, ty jsem vozival i na Z4. A pak na okruhu mam zkusenost s ferodo DS1.11, ktery jsou super ale desne piskaji. Myslel jsem ze je brzdo po NS dojedu, ale na okresce nemizi. Tak je mam furt nasazene. A to mam doma jeste hromadu endless ME22, ktery jsem ani nezkousel, ale chci je nasadit az pojedu priste na NS.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ty jo, telepatie - tohle sem fčera cvičně naklikal:
brzdy.jpg
Telepatie = přesně ty PD.
Kuju za potvrzení, že telepatie funguje.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Taxem dopředu ty Meyle HD objednal (+čidlo, samozřejmě), Michal mě upozornil, že přední desky už skoro nejsou, tak až bude dělat ten motor, tak přitom. Paxem písnu průjmy.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

PP: Mám za to, že u těch předních desek je čidlo součástí, takže bych ho samostatně nekupoval. Pak dej vědět, jak jsi byl spokojený.
A druhá poznámka: Meyle v řadě PD vyrábí i kotouče (nevím, zda i pro tvé auto, ale určitě bych to ověřil) a opět platí super poměr cena/kvalita. Takže příště klidně místo těch Bremb.
:ar!
Odpovědět