BMW Divize
Re: BMW Divize
Nevím, jaká mat.škola je ftom, že se mi US pojetí sporťáku (vzhledem i technikou) absolutně příčí.... ?!?!
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
A zase AI zafungovala. Srovnávací test sportovních Emerik.
Ja mam teda zkušenost jenom s tím displejovym, a nerozumím, co je na tom "americke" a v čem by tomu 20 let stará 3er měla stačit.
Jaké zatacky je schopné to vykruzovat 120-150...dokud je dobry povrch, i STI jako rallye legenda nemá šanci.
Řve to, razeni jde prijemne ztuha... Ta mrtvola do 3k je nepříjemná, ale to te stejně netrápí
black on black, petliter, jebem na too 
Krom korvety ten vzhled je IMHO OPRAVDU (na sporťák) strašný, V8 nechcu..... tož tak.
Takže asitak - Michal ten motor podrobí důkladné rozborce (dyž už byl otevřený) a paq sborce, dávám dohromady co už mám + objednávám co je jasné, že bude třeba: Těsnění pod blok/vanu i blok/kryt + oboje jednorázové Alu šrouby, těsnění pod svody atd... Dyž ale na něco nepěkného narazí uvnitř, bude si muset ty díly zajistit sám. Doufám ale že nic třeba nebude = bude to ve stavu odpovídajícím deklarovaných 118kkm. Stejně ale čekám ešče nějaké klocky pod nohama neb iná protivenství... esli mají byť, pls ať sou schůdná/řešitelná....pavproch píše:fair-motors o tom kdesyk v jejich VOP i jednom mailu mně psali, že ty motory kuntrolujou... Holt to bude trvat dýl a bude to dražší, ale co už.