BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

Nevím, jaká mat.škola je ftom, že se mi US pojetí sporťáku (vzhledem i technikou) absolutně příčí.... ?!?!
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

A zase AI zafungovala. Srovnávací test sportovních Emerik.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

pavproch píše: sob 21 úno 12:55 Nevím, jaká mat.škola je ftom, že se mi US pojetí sporťáku (vzhledem i technikou) absolutně příčí.... ?!?!
Ja mam teda zkušenost jenom s tím displejovym, a nerozumím, co je na tom "americke" a v čem by tomu 20 let stará 3er měla stačit.
Jaké zatacky je schopné to vykruzovat 120-150...dokud je dobry povrch, i STI jako rallye legenda nemá šanci.
Řve to, razeni jde prijemne ztuha... Ta mrtvola do 3k je nepříjemná, ale to te stejně netrápí
black on black, petliter, jebem na too :ar!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Krom korvety ten vzhled je IMHO OPRAVDU (na sporťák) strašný, V8 nechcu..... tož tak.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:fair-motors o tom kdesyk v jejich VOP i jednom mailu mně psali, že ty motory kuntrolujou... Holt to bude trvat dýl a bude to dražší, ale co už.
Takže asitak - Michal ten motor podrobí důkladné rozborce (dyž už byl otevřený) a paq sborce, dávám dohromady co už mám + objednávám co je jasné, že bude třeba: Těsnění pod blok/vanu i blok/kryt + oboje jednorázové Alu šrouby, těsnění pod svody atd... Dyž ale na něco nepěkného narazí uvnitř, bude si muset ty díly zajistit sám. Doufám ale že nic třeba nebude = bude to ve stavu odpovídajícím deklarovaných 118kkm. Stejně ale čekám ešče nějaké klocky pod nohama neb iná protivenství... esli mají byť, pls ať sou schůdná/řešitelná....
Odpovědět