doufám že stejně chytrej bys byl i kdyby to byl někdo z tvé rodinySpectral píše: ↑včera, 21:49 Bob: Z mého subjektivního pohledu úplně špatně, já bych řidiče netrestal vůbec, nebo jen symbolicky. Příčinou nehody bylo to, že kluk nedal přednost a vyjel z účelové cesty na hlavní. 122 nebo i 150 na okresce není žádná nemyslitelná rychlost a celá ta stupidní doktrína s tím, že pouhé vyšší překročení MPR má vést k přenesení viny z původce nehody, je naprostý nesmysl; toto má smysl jen tam, kde pro rozhledové poměry skutečně ten vyjíždějící řidič na začátku manévru ani nemůže vidět řidiče na hlavní. Pokud ho viděl a neodhadl rychlost, je to problém toho na vedlejší/účelové cestě, kdo neumí odhadnout rychlost.
Není potřeba mi připomínat, že soudy to vidí jinak; vím to, nesouhlasím s tím.
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ta otázka mne taky napadla, že kdyby to byl jeho syn, tak by to bral tak, že mu bylo 14, byl blbej a namistrovanej. A ten chudák, co jel neosvětlený a překročil rychlost zcela jistě o 100%, za to vůbec nemůže a byla by velká chyba ho za to trestat. 
Odpovědět protože on to byl někoho syn.
Odpovědět protože on to byl někoho syn.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Zkuste se oprostit od rodinných příslušníků, za mě je nepochopitelné v jakémkoliv věku, takhle to nahulit před auto, ať jako cyklista, nebo chodec.
Souhlasím s tím, že rychle jedoucí auto se může hůř odhadovat, ale mělo by to být v rovině velkého brzdění řidiče auta a ne, že tam vjede tak, že srážka je nevyhnutelná.
Souhlasím s tím, že rychle jedoucí auto se může hůř odhadovat, ale mělo by to být v rovině velkého brzdění řidiče auta a ne, že tam vjede tak, že srážka je nevyhnutelná.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby jel 70, tak není nevyhnutelná. 
Oprostit se od toho nejde - vyhasl velmi mladý život a říct, že za to může pouze on, je prostě nepravda.
Navíc má většina z nás děti a nevěřím, že kdyby se to týkalo třeba Spectrala (doufám, že NIKDY nebude) osobně, že by na to nahlížel jako rodič a navíc advokát, stejně.
Oprostit se od toho nejde - vyhasl velmi mladý život a říct, že za to může pouze on, je prostě nepravda.
Navíc má většina z nás děti a nevěřím, že kdyby se to týkalo třeba Spectrala (doufám, že NIKDY nebude) osobně, že by na to nahlížel jako rodič a navíc advokát, stejně.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Mě se líbí jak každej chce jezdit 150 kdekoliv, ale mít za to zopovědnost už ne
Když třeba jedu 200 po dálnici, tak asi kurva tak neletím, když míjím kolonu kamionů. Proč asi
Když třeba jedu 200 po dálnici, tak asi kurva tak neletím, když míjím kolonu kamionů. Proč asi
Chápeš to?