Já nepsal nic o velikosti auta.
I kdyby sis koupil nové malé auto na způsob Punta - bez asistentů to prostě nelze a auto se bude snažit bejt chytřejší než ty sám a nemáš možnost volby. A přijde mi vtipný jak na to nadává spousta lidí (viz ten SS) a pak jdou a stejně to koupí.
To stejný bude s omezovačema rychlosti, s černou skřínkou a já nevím co ještě za kontrolní systémy - všichni to budou kritizovat, nadávat a to... A pak půjdou, koupí si to a ti větší tupci ještě budou machrovat, bůhví co nekoupili za "hustokrutopřísnou káru"
Mě na autě sere i jen to, že ho nejde nastartovat, aniž bych do něj sednul (vyžadujou hamtání do brzdy nebo na spojku - kurva proč?). To třeba mému autu je úplně jedno a klidně ho nastartuju od spolujezdce. Auto má sloužit mě a dělat co chci já - ne mi určovat, co kdy a jak můžu.
Pokud mi chceš napsat že tohle řeší aplikace - tak počítám s tím, že vyžaduje nějakou stupidní registraci, sdílení polohy co nepotřebuje a práva na přístup do kontaktů a já nevím co ještě a takové šmírácké aplikace nevedu (ne, nemám v telefonu fb) a co sleduju, tak 100% funkční taky není
Mám teda přes 20let starý auto, ale s novým podvozkem, brzdama, části řízení... A hlavně auto co poslouchá mě a ne já jeho. Nový? Díky nechci. To radši vypláznu klidně 200tkč za úplnou generálku stávajícího auta (což asi jednou i přijde

)