Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
denis
Pan Řidič

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od denis »

To mi je jasné, že jazdne to nebude "ono", potrebujem, aby to vydržalo viac. Štýl jazdy som už dávno prispôsobil a viac jazdím so Swiftom tak ako sa jazdí s dodávkou ako naopak a gumy stále miznú.. Pomaly budem jazdiť ako dôchodca :)
Už len čakám pochvalu v robote keď nabudúce oznámim, že mi treba nové pneu, pritom mám kolegov, čo im (síce na osobákoch) vydržia 5 sezón a vyše 50kkm
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Podla tych 400€ za sadu pneumatik raz za 2-3 roky nie su uplne peniaze ktore by si zasluzili taketo spekulacie

Kolko svoju firmu stojis mesacne v nakladoch? Zrejme 6cifernu sumu v CZK...
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Používáte někdo řidičské rukavice? Vzpomněl jsem si na Pavla Jandu, který je preferoval.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Já jo, v létě v m4Zlikovi (///M, tenké, kožené, s dírama na větrání)
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Na celou ruku nebo s volnými prsty?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

jerry píše: včera, 15:59 Používáte někdo řidičské rukavice? Vzpomněl jsem si na Pavla Jandu, který je preferoval.
Ne, zbytečná další vrstva mezi rukama a volantem.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

denis píše: včera, 07:22 Mám Opel Combo Van 2019 1.5 96kw MT, prevádzková hmotnosť 1615kg a max 2400kg, tj. rozdiel 785kg.
Prakticky stále jazdím pod 2000kg, zopárkrát som mal auto naložené tak, že som sa mohol aspoň trochu priblížiť k tým 2400kg ale to už auto protestuje a to nie som žiadny strelec, jazdím normálne, mierne nad limit.

Akurát dezén z pneumatík mi mizne pred očami x_x letné aj zimné, max 20kkm.. geometria v poriadku, rozmer tam je 205/60R16 96, čo mi príde ako malý rozmer na 2t auto.
Má zmysel skúsiť C-čkové? Keď už nič iné, aspoň dezén bude hlbší, vydrží o sezónu viac a ja nebudem za takého vola pred kolegami :D
Já teď hodně jezdím tím Proacem do 3t, kupoval jsem ho 2024 říjen, takže šel rovnou na zimáky, nějaký Cčkový kontíky, a na jaře je letos budu vyhazovat, s nájezdem na sadě +- 40-50kkm. Zajímavostí je brutální rozdíl mezi sjížděním na nápravách.
Naložený to není skoro nikdy, 200-300 kilo max, většinou do 100.
Jezdím s tím jak s osobákem, rozdíl mezi těma letňákama a Cčkovýma zimákama víceméně nepoznám.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Odpovědět