od pavproch » úte 11 pro 10:16
Stěžuju si na starýho člověka se zdravím zničeným celoživotním sportem a držkopádama při něm.
Před 30-ti lety sem si dokurwil levou nohu (vyhozená kyčel), následkem čehož je to železo inside. Jenže to železo tam šlo až asi 15 let poté a celých těch 15let úlomky (které tam zbyly) tlačili na nerv, takže sem celou levou nohu cítil jinak než "normálně" - víc. Se železem se to spravilo, částečně, furt sem cítil ale tu nohu jinak. A před dvěma lety, jak mě krmili tou chemií, tak jeden z jejich vedlejších účinků byl, že mi v celém těle "odizolovala" nervy (takže byly a jsou citlivější na veškeré podněty). Fčíl se nervy/izolace na nich v celém těle asi obnovují (pomalu) a ... ten nerv v levé noze asi taky, a to není dobře..... při pohybu je vše OK, ale jakmile chvíli stojím nebo sedím nebo (a to je nejhorší) ležím v posteli, tak ten nerv "zlobí" - celý levý nárt nesnese vůbec žádný dotyk s ničím (pálí, lechtá, svrbí), dva prsty na levé noze přestávám cítit + mi je inervace pěkně kroutí, jeden z nich už je křivý pahýl. Aspoň že to brnění v páteři, na které sem si tu cca před rokem stěžoval tež, už skoro zmizelo. Chjo no, budu muset za neurologem.....
Mno, taxem se postěžoval, musím to ale nějak uzavřít: je to vlastně dobře, že to zlobí, protože to je neklamná známka toho, že sem tady a dejchám. Díky, páni dochtoři. Ale je to otravné + mám strach, jaxe ta inervace bude projevovat v zuimě/lyžáku (jestli prsty nebudou chtít omrzat....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.