Lampárna (stěžovatelna)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lampárna (stěžovatelna)
To není tak mnoho, když je to včetně výbavy. Ale sleva tam asi nebyla nic moc.

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
To Disco hasičům přeju, ale tohle je jen a jen další buzerace, ikdyž poldové na motorkách patří k těm slušnějším.
Fond pro zábranu škod je určen hasičům a záchranářům, nikoliv fízlům!

Fond pro zábranu škod je určen hasičům a záchranářům, nikoliv fízlům!
Stěžuju si na starýho člověka se zdravím zničeným celoživotním sportem a držkopádama při něm. 
Před 30-ti lety sem si dokurwil levou nohu (vyhozená kyčel), následkem čehož je to železo inside. Jenže to železo tam šlo až asi 15 let poté a celých těch 15let úlomky (které tam zbyly) tlačili na nerv, takže sem celou levou nohu cítil jinak než "normálně" - víc. Se železem se to spravilo, částečně, furt sem cítil ale tu nohu jinak. A před dvěma lety, jak mě krmili tou chemií, tak jeden z jejich vedlejších účinků byl, že mi v celém těle "odizolovala" nervy (takže byly a jsou citlivější na veškeré podněty). Fčíl se nervy/izolace na nich v celém těle asi obnovují (pomalu) a ... ten nerv v levé noze asi taky, a to není dobře..... při pohybu je vše OK, ale jakmile chvíli stojím nebo sedím nebo (a to je nejhorší) ležím v posteli, tak ten nerv "zlobí" - celý levý nárt nesnese vůbec žádný dotyk s ničím (pálí, lechtá, svrbí), dva prsty na levé noze přestávám cítit + mi je inervace pěkně kroutí, jeden z nich už je křivý pahýl. Aspoň že to brnění v páteři, na které sem si tu cca před rokem stěžoval tež, už skoro zmizelo. Chjo no, budu muset za neurologem.....
Mno, taxem se postěžoval, musím to ale nějak uzavřít: je to vlastně dobře, že to zlobí, protože to je neklamná známka toho, že sem tady a dejchám. Díky, páni dochtoři. Ale je to otravné + mám strach, jaxe ta inervace bude projevovat v zuimě/lyžáku (jestli prsty nebudou chtít omrzat....)

Před 30-ti lety sem si dokurwil levou nohu (vyhozená kyčel), následkem čehož je to železo inside. Jenže to železo tam šlo až asi 15 let poté a celých těch 15let úlomky (které tam zbyly) tlačili na nerv, takže sem celou levou nohu cítil jinak než "normálně" - víc. Se železem se to spravilo, částečně, furt sem cítil ale tu nohu jinak. A před dvěma lety, jak mě krmili tou chemií, tak jeden z jejich vedlejších účinků byl, že mi v celém těle "odizolovala" nervy (takže byly a jsou citlivější na veškeré podněty). Fčíl se nervy/izolace na nich v celém těle asi obnovují (pomalu) a ... ten nerv v levé noze asi taky, a to není dobře..... při pohybu je vše OK, ale jakmile chvíli stojím nebo sedím nebo (a to je nejhorší) ležím v posteli, tak ten nerv "zlobí" - celý levý nárt nesnese vůbec žádný dotyk s ničím (pálí, lechtá, svrbí), dva prsty na levé noze přestávám cítit + mi je inervace pěkně kroutí, jeden z nich už je křivý pahýl. Aspoň že to brnění v páteři, na které sem si tu cca před rokem stěžoval tež, už skoro zmizelo. Chjo no, budu muset za neurologem.....
Mno, taxem se postěžoval, musím to ale nějak uzavřít: je to vlastně dobře, že to zlobí, protože to je neklamná známka toho, že sem tady a dejchám. Díky, páni dochtoři. Ale je to otravné + mám strach, jaxe ta inervace bude projevovat v zuimě/lyžáku (jestli prsty nebudou chtít omrzat....)
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
prisel sem o garaz na skutr. kdyz majitel zjistil, ze tam ma motorku jeste tata a jeho kamos. ale ja si pronajal cele parkovaci stani a dokonce sem mu i rikal, ze tam asi bude mit znamej taky motorku. vcera mi volal co si to dovoluju, ze bud budu platit dvojnasobek nebo mi da litr pokutu a zustane tam jen skutr. no tak sem mu dnes rek ze mi je jeho pokuta k smichu, cimz sem to docela vyresil. sice dle smlouvy vypovedni lhuta 3 mesice a nic sem neporusil, ale kdo se ma hadat s kokotem.. takze do konce tydne pryc

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kwRe: Lampárna (stěžovatelna)
Správný kovboj přijme každou výzvu a nechá se radši zastřelit, než aby taktizoval  (Prosinec, mráz, sníh)
 (Prosinec, mráz, sníh)

(Prosinec, mráz, sníh)
 (Prosinec, mráz, sníh)Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Dám to (už radši předem) do stěžovatelny: Dneska sem všem zákazníkům poslal emila, že zavíráme tenhle pátek odpoledne a otevíráme ve středu 2.1.2019 ráno. Sem zvědav, který z nich mi zkazí den (že bude chtít něco mezi svátkama). Mám tam určité favority.....  

Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Takhle ten kapitalismus nevybuduješ, soudruhu  

black on black, petliter, jebem na too 

My to mame stejne, posledni objednavky jsme poslali v patek a znova otvirame 2 tyden v lednu. Inzerujem to 3 mesice predem a stenne se vzdycky nekdo najdepavproch píše:Dám to (už radši předem) do stěžovatelny: Dneska sem všem zákazníkům poslal emila, že zavíráme tenhle pátek odpoledne a otevíráme ve středu 2.1.2019 ráno. Sem zvědav, který z nich mi zkazí den (že bude chtít něco mezi svátkama). Mám tam určité favority.....

R4...258k
R3...261k
EV...264k
						R3...261k
EV...264k
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jak mi někdo nese love,tak startuju i ve svátek.  

Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi,  MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...