No, ale vesměs má pravdu, ne?
Politický koutek
Re: Politický koutek
black on black, petliter, jebem na too 
- Lachende Bestien
- Letec
Možná byste mohl omezit čtení hovínek.cz apod. odpadu, neboť se začínáte přibližovat dikci tamějšího výkvětu emoční inteligence.řidičBOB píše:Měl viset.
A nemám v úmyslu mávat místním býkům rudým hadrem před očima, nicméně postavíme-li vedle sebe (nejen)místní automatické soudružské tykání neznámým lidem a zarytý antikomunismus většiny přispěvatelů, působí to dost paradoxně. Už dříve jsem uvažoval, že to vypíchnu; motivace se dostavila v podobě velmi krátké "návštěvy" soudružsky tykajícího webu kárforšér, který tu někdo zmínil.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Válka je mír!
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
Tak zrovna v tykačce bych ti špatného nespatřoval. Angličtina ho třeba vůbec nemá. Úcta se projevuje jinak než vykáním. Osobně ho striktně vyžaduji pouze od přisluhovačů státní moci. 
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
LB: a co tím autor chtěl říct? Že jsi momentálně mimo, to já vím. To nemusíš zdůrazňovat v každém postu.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
Ten argument napsaný lidsky zní tak, že vpodstatě "nelze vést válku za mír". A pokud přeješ komoušovi smrt, seš stejnej hajzl jako on 
- Lachende Bestien
- Letec
@Stepan - používejme tedy angličtinu, a tím se vyřeší "problém" se soudružským tykáním cizím lidem. Souhlasím. Dokud používáme češtinu, která toto rozlišení obsahuje, kdo a proč má zájem to ignorovat? Pohodlí? Povýšenost? Pýcha? Pomýlená touha být s každým kamarád?
@Bob - vaše vyjádření, že "jsem mimo", nelze brát jinak než jako pochvalu - ve světle vaší zde projevované suverenity v antikomunistických názorech a následného pokrytectví v přání zbaběle "justičně" vraždit, čímž si nezadáte s (násilím)"kovanými" soudruhy přelomu 40. a 50. let.
Ti ovšem prožili válečná traumata, což se s relativní pohodičkou posledních několika desetiletí v místní zatuchlé a věčně přiožralé kotlince nedá srovnat, takže se v podstatě chováte ještě hůře.
@Bob - vaše vyjádření, že "jsem mimo", nelze brát jinak než jako pochvalu - ve světle vaší zde projevované suverenity v antikomunistických názorech a následného pokrytectví v přání zbaběle "justičně" vraždit, čímž si nezadáte s (násilím)"kovanými" soudruhy přelomu 40. a 50. let.
Ti ovšem prožili válečná traumata, což se s relativní pohodičkou posledních několika desetiletí v místní zatuchlé a věčně přiožralé kotlince nedá srovnat, takže se v podstatě chováte ještě hůře.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
Válka je mír!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
LB: už jsem svůj postoj zde nejednou vysvětloval. Pro pomalejší jedine rád zopakuji: samozřejmě “viset” apod. je myšleno s velkou nadsázkou a samozřejmě nevolám po krvi. Zejména ne v roce 2017. Pro mne je to mé vyjádření za čarou z důvodu, že třeba Ondráček je hovado, kreatura, dobytek...v lidské kůži.
A máš pravdu - na komunisty/estébáky jsem vysazený, protože s naší rodinou zatočili po bolševicku a fakt je mi zle z toho, že dobytek typu Ondráčka vystupuje v TV a má plnou hubu demokracie. A osobně si z té doby také leccos pamatuji. Takže fakt nestojím o tvou analýzu mých postojů vůči bolševickému dobytku.
A máš pravdu - na komunisty/estébáky jsem vysazený, protože s naší rodinou zatočili po bolševicku a fakt je mi zle z toho, že dobytek typu Ondráčka vystupuje v TV a má plnou hubu demokracie. A osobně si z té doby také leccos pamatuji. Takže fakt nestojím o tvou analýzu mých postojů vůči bolševickému dobytku.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW