orezle tesneni hlavy motoru

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
vtipi
Spolujezdec

orezle tesneni hlavy motoru

Příspěvek od vtipi »

Ahoj všem,
na autě přítelkyně (Seat Ibiza IV Typ 6J), které bohužel více stojí na ulici, než by se jím jezdilo jsem zjistil, že je orezlá část v motorovém prostoru, myslím, že se jedná o těsnění hlavy motoru? Vizte přiloženou fotogfarii. Jaký to má vliv na provoz auta,možná rizika a co s tím? nastříkat to nějakým čistíčím sprejem? nebo je nutná výměna? v jakých cenových relacích by se to případně pohybovalo? Díky všem předem za rady a připomínky.

Obrázek
Zajda
Letec

Re: orezle tesneni hlavy motoru

Příspěvek od Zajda »

To je napojení výfukových svodů a pohledem laika mi nepřijde v nikterak znepokojivém stavu. Kdybych chtěl být extra svědomitý tak bych maximálně vyměnil ty matice ať jde bezproblémů sundat až jednou bude potřeba.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
Vana
Letec

Příspěvek od Vana »

V rámci zásady co nejméně zásahů do zaběhaného mechanismu bych doporučil zavřít kapotu a nedělat s tím vůbec nic.
Svědomitost se může ukázat jako velmi kontraproduktivní když při zbytečné snaze o výměnu matice utrhne celý šroub a auto půjde na týden do servisu
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak, do howna, kerý nesmrdí sa nešpárá.

Btw, antivirovi (NOD32) se nelíbila ta stránka, na které je uložena fotka - 6x hlášení o podezření.....
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

pavproch - ano, to rčení mě taky napadlo
/OT - Nod a většina antivirů jsou viry samy o sobě, vykazují shodné znaky :D
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

pavproch píše:Tak, do howna, kerý nesmrdí sa nešpárá.

Btw, antivirovi (NOD32) se nelíbila ta stránka, na které je uložena fotka - 6x hlášení o podezření.....

1. Pravda, před lety jsem vlastnil skvěle tuněnou šáde 120 s motorem z favorita a volantem a sedačkou z Lancie Delty - v mnoha ohledech dokonalý stroj na drifting na zasněženém či polním povrchu - ale i tak mi výkon nestačil; no samozřejmě po tunerských zásazích "skvělého" mechanika do motoru se milá šáde odebrala do věčných parkovišť a mi nezbylo než mlátit svou tupou, nenasytnou palicí o zeď.

2. Jde o jeden (z mála?) z webů, stále ještě umožňujících upload obrázků bez registrace, což může být vyváženo množstvím agresivní/pochybné reklamy/click baitu.
Nicméně z mého pohledu se nod32 už nějaký ten pátek neřadí mezi špičku AV softu (používám mbam), takže bych jeho hyperaktivní upozornění bral s rezervou, respektive pokud to na některých, nepříliš závadných stránkách s ochranitelskou aktivitou přehání, na jiných, potenciálně mnohem nebezpečnějších mlčí jak zařezaný.
"Veškeré kvaltování toliko pro hovado dobré jest." J. A. K.
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí cca 3000 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motorkářů.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
CEO - Cheat Execrative Offender
vtipi
Spolujezdec

Příspěvek od vtipi »

Díky všem za odpovědi, nechávám tedy s klidem zavřenou kapotu.
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

:-bd
:ar!
Odpovědět